Οδόφραγμα Δερύνειας: Μπούκαραν με ξύλα φωνάζοντας συνθήματα - Εστία φωτιάς σε παρακείμενο χωράφι - VIDEOS

Οδόφραγμα Δερύνειας: Μπούκαραν με ξύλα φωνάζοντας συνθήματα - Εστία φωτιάς σε παρακείμενο χωράφι - VIDEOS

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στο οδόφραγμα Δερύνειας το βράδυ της Κυριακής (11/10), μετά από εκδήλωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε στο σημείο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία περίπου 200 άτομα, μαυροφορεμένα και με κουκούλες πορευτηκαν στο οδόφραγμα κρατώντας ξύλα.

Όπως πληροφορείται το ThemaOnline,  τα εν λόγω άτομα έσπασαν τον αστυνομικό κλοιό στο οδόφραγμα της Δερύνειας, φτάνοντας μέχρι το σημείο ελέγχου, φωνάζοντας συνθήματα και ανάβοντας πυρσούς.

Μετά από παρέμβαση της Αστυνομίας, η διαδήλωση διαλύθηκε γύρω στις 20:00, ενώ όπως θα δείτε στα πιο κάτω βίντεο, από τα βεγγαλικά ξέσπασε πυρκαγιά σε χωράφι κοντά στο οδόφραγμα.

Δείτε βίντεο που εξασφάλισε το ThemaOnline:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η σημερινή ημέρα θεωρείται από τις πλέον κρίσιμες των τελευταίων ετών για το Κυπριακό. Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, βρίσκεται από την Δευτέρα το βράδυ, στην Κύπρο, αποφασισμένος να αξιοποιήσει το πολιτικό βάρος του αξιώματός του, σε μια ύστατη προσπάθεια, να διατηρήσει ζωντανή την προοπτική των διαπραγματεύσεων και να διαφυλάξει το διαπραγματευτικό κεκτημένο που οικοδομήθηκε μέσα από δεκαετίες συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE