ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: Μίλησε για επικίνδυνο σημείο λόγω πυρομαχικών ο Δήμαρχος - 'Κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν τον όχλο...'

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: Μίλησε για επικίνδυνο σημείο λόγω πυρομαχικών ο Δήμαρχος  - 'Κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν τον όχλο...'

Με δηλώσεις του στο Κρατικό Ραδιόφωνο ο Δήμαρχος Δερύνειας Άντρος Καραγιάννης εξέφρασε την διαφωνία του με την χθεσινοβραδινή πράξη (Κυριακή 11/10) ατόμων που μετέβησαν στο οδόφραγμα Δερύνειας, ανάβοντας πυρσούς και φωτοβολίδες.

Όπως είπε, «κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν τον όχλο και την βραδινή ώρα» και πέταξαν πυρσούς εντός της νεκράς ζώνης.

Διαβεβαίωσε πως ως τοπική αρχή, «θα μεριμνήσουμε ώστε να νιώθουν οι δημότες της Δερύνειας ασφάλεια και ηρεμία».

Εξηγώντας, ανέφερε την επικινδυνότητα του σημείου, πλησίον του οδοφράγματος, επισημαίνοντας την ύπαρξη φυλακίων και πυρομαχικών και υπονοώντας, εμμέσως πλην σαφώς, ότι υπάρχει κίνδυνος και για τους πολίτες που διέρχονται από εκεί προς την κατεχόμενη Αμμόχωστο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εκπρόσωπος Τατάρ για νέα μέτρα στα σημεία διέλευσης - «Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι μια νέα κρίση»

Εκπρόσωπος Τατάρ για νέα μέτρα στα σημεία διέλευσης - «Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι μια νέα κρίση»

Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι μια νέα κρίση, ανέφερε ο ειδικός εκπρόσωπος του Τ/κ ηγέτη, Γκιουνές Ονάρ στην Κίπρις ποστασί όταν κλήθηκε να σχολιάσει είδηση πως υπάρχουν νέα μέτρα από την ΚΔ στα σημεία διέλευσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE