ΛΕΥΚΑΡΑ: Δεν παραδέχθηκε την κατηγορία για φόνο εκ προμελέτης του πατέρα του ο 25χρονος ύποπτος

ΛΕΥΚΑΡΑ: Δεν παραδέχθηκε την κατηγορία για φόνο εκ προμελέτης του πατέρα του ο 25χρονος ύποπτος

 

Μη παραδοχή στην κατηγορία του φόνου εκ προμελέτης του πατέρα του, που διαπράχθηκε στις 9 Αυγούστου στα Λεύκαρα, δήλωσε την Δευτέρα 12/10, ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας – Αμμοχώστου, ο ύποπτος για το αδίκημα, ηλικίας 25 ετών.

Ο νεαρός, σε θεληματική κατάθεσή του στους ανακριτές της υπόθεσης, φέρεται να παραδέχθηκε πως στις 9 Αυγούστου μετέβη στις 4 τα ξημερώματα περπατητός στο υποστατικό όπου διέμενε ο πατέρας του, Φρέντερικ Τζόρτζ Κλίφορντ, και τον σκότωσε με τη χρήση μαχαιριού.

Ο 25χρονος στην θεληματική κατάθεση του φέρεται, επίσης, να εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δολοφόνησε τον πατέρα του, οι οποίοι σχετίζονται με οικογενειακά προβλήματα που είχαν τα μέλη της οικογένειας με τον πατέρα τους τα τελευταία χρόνια.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι ο λόγος που σκότωσε τον πατέρα του ήταν επειδή πληροφορήθηκε ότι ο 64χρονος ζητούσε την επιμέλεια της ανήλικης αδελφής του, την οποία κατέχει το Γραφείο Ευημερίας.

Υπενθυμίζεται ότι το πτώμα του 64χρονου εντοπίστηκε από την Αστυνομία ύστερα από καταγγελία από φιλικό πρόσωπο του θύματος σύμφωνα με την οποία, δεν είχε δώσει σημεία ζωής τις τελευταίες δέκα ημέρες.

Ο Πρόεδρος του Κακουργιοδικείου όρισε την 10η Νοεμβρίου 2020 ως ημερομηνία για έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας.

Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Έντονος διπλωματικός πυρετός βρίσκεται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό, με τη Λευκωσία να στρέφει πλέον το βλέμμα στην Άγκυρα και να αναμένει τις κινήσεις της τουρκικής ηγεσίας. Η επόμενη φάση των προσπαθειών, για επανέναρξη των συνομιλιών. φαίνεται να εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το κατά πόσο η Τουρκία θα επιλέξει να ανταποκριθεί στα μηνύματα που μεταφέρονται από τα Ηνωμένα Έθνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE