ΛΕΜΕΣΟΣ: Εντατικές έρευνες για εντοπισμό του 29χρονου – Έχει δυο μέρες να παρουσιαστεί στην εργασία του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εντατικές έρευνες για εντοπισμό του 29χρονου – Έχει δυο μέρες να παρουσιαστεί στην εργασία του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δεν εντοπίζεται από τις Αρχές ο 29χρονος καταζητούμενος, ο οποίος είναι ύποπτος για φόνο φόνου εκ προμελέτης της 36χρονης Iryna Hurskaya, από τη Λευκορωσία, η οποία ανευρέθηκε την Κυριακή 11/10, νεκρή στην οικία της, στον Άγιο Τύχωνα Λεμεσού, δεν έχει εντοπιστεί.      

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, ο 29χρονος εργάζεται σε ξενοδοχειακή μονάδα στην Λεμεσό, ενώ έχει δυο μέρες να παρουσιαστεί στην δουλειά του.

Οι έρευνες του ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό και επικεντρώνονται στον εντοπισμό του 29χρονου, που φαίνεται ότι είχε φιλικές σχέσεις με το θύμα και μετέβαινε συχνά στην οικία.  

Το γεγονός ότι ο 29χρονος δεν έχει μεταβεί ούτε στην εργασία του τις τελευταίες ημέρες, ενισχύουν τις υποψίες των διωκτικών αρχών, οι οποίες έχουν καλέσει για ανάκριση συγγενικά πρόσωπα του καταζητούμενου και έχουν διενεργήσει συγκεκριμένες έρευνες.

Σύμφωνα με τους ιατροδικαστές, το θύμα φέρει πολλαπλές κακώσεις στο πρόσωπο, ενώ τα ακριβή αίτια του θανάτου αναμένεται να διαπιστωθούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού.

Υπενθυμίζεται ότι η 36χρονη εντοπίστηκε νεκρή στο υπνοδωμάτιο από τον 15χρονο γιο της, ο οποίος είχε να την δει από το απόγευμα της Παρασκευής, και φίλη της. Σε κατάθεσή του αναφέρει πως άκουσε κάποιες φωνές τα ξημερώματα του Σαββάτου, ενώ αυτός βρισκόταν στο υπνοδωμάτιο του, ωστόσο δεν έδωσε σημασία, θεωρώντας πως δεν προέρχονταν από το σπίτι.        

Τα δυο μικρότερα παιδιά της 36χρονης, 3 και 6 χρόνων, απουσίαζαν από το μεσημέρι της Παρασκευής, καθώς θα περνούσαν το Σαββατοκύριακο μαζί με τον πρώην σύζυγό της.   

Kωνσταντίνος Νεοφύτου (Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE