ΣΥΛΛΟΥΡΗΣ: Απαντήσεις στο νέο δημοσίευμα Al Jazeera για εμπλοκή του στο ΚΕΠ - 'Το Al Jazeera είχε άλλους σκοπούς...'

ΣΥΛΛΟΥΡΗΣ: Απαντήσεις στο νέο δημοσίευμα Al Jazeera για εμπλοκή του στο ΚΕΠ - 'Το Al Jazeera είχε άλλους σκοπούς...'

Απαντήσεις στο νέο δημοσίευμα του Al Jazeera για εμπλοκή του στο Κυπριακό Επενδυτικό Πρόγραμμα, έδωσε ο Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Συλλούρης, μιλώντας σε σημερινή δημοσιογραφική διάσκεψη.

Ο κ. Συλλούρης έκανε λόγο για πράκτορα του Al Jazeera, με τον οποίο συναντήθηκε στο σπίτι του κ. Τζιοβάνη στις 26 Οκτωβρίου.

Όπως είπε ο κ. Συλλούρης, συγκεκριμένο άτομο ζήτησε να μιλήσει με τον ίδιο για επενδύσεις που ήθελε να κάνει, με τον κ. Συλλούρη να επιβεβαιώνει μέσω της συνομιλίας του, πως ο σκοπός του ήταν άλλος.

Συνεπώς, ανέφερε το συγκεκριμένο άτομο στον κ. Τζιοβάνη.

Από την πλευρά του, ο κ. Τζιοβννης στη συνέχεια μέσω του Νομικού του Συμβούλου ανέφερε και κατήγγειλε το συγκεκριμένο άτομο στις Αρχές.

Ο κ. Συλλούρης ανέφερε, στη συνέχεια, ότι ο Al Jazeera δεν κάνει διερευνητική δημοσιογραφία, αλλά όπως αποδείχθηκε έχει άλλους σκοπούς.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

Η ΕΔΕΚ οδεύει προς την Παγκύπρια Συνδιάσκεψη, την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, με φόντο τις διεργασίες για ανασυγκρότηση και την προσπάθεια του νέου προέδρου, Νίκου Αναστασίου, να παρουσιάσει ένα κόμμα πιο ενωμένο και λειτουργικό. Την ίδια ώρα, οι τοποθετήσεις ιστορικών στελεχών και οι μετακινήσεις πρώην βουλευτών σε άλλα κόμματα, δείχνουν ότι το πολιτικό σκηνικό γύρω από Σοσιαλιστικό κόμμα, παραμένει ρευστό.

BEST OF TOTHEMAONLINE