Ήττα και αποχαιρέτησε...

Ήττα και αποχαιρέτησε...

Δεν τα κατάφερε η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών που γνώρισε την ήττα με 12-9 από την Εθνική Ισπανίας και έμεινε εκτός Super Final του World League.

Για δύο οκτάλεπτα η Εθνική ομάδα το πάλεψε και ήταν κοντά στο σκορ κόντρα στην πανίσχυρη Ισπανία. Από το τρίτο οκτάλεπτο, η Ισπανίδες έπαιξαν εξαιρετική άμυνα και κατάφεραν να κλείσουν την Εθνική μας που δε μπόρεσε να βρει επιθετικές λύσεις. Πρώτη σκόρερ του αγώνα η Φόρκα με την Λόπεζ με τέσσσερα τέρματα, ενώ για το Εθνικό μας συγκρότημα ξεχώρισαν οι Ασημάκη με την Αβραμιδου με τρία τέρματα. ΙΣΠΑΝΙΑ- ΕΛΛΑΔΑ 12-9 Οκτάλεπτα 3-2, 3-4, 2-0, 4-3 Ισπανία (Ότσα) Λόπεθ 4, Παρέχα 2, Φόρκα 4, Γκαρθία 2. Ελλάδα (Μορφέσης) Αβραμίδου 3, Ασημάκη 3, Πλευρίτου Μ. 1, Πλευρίτου Ε. 1, Ρουμπέση 1.

Πηγή: www.sdna.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ για το άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στη Λευκωσία - «Ενισχύεται το διεθνές αποτύπωμα της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ για το άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στη Λευκωσία - «Ενισχύεται το διεθνές αποτύπωμα της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Την ικανοποίησή του για τα αποτελέσματα του άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο, καθώς και την υπερηφάνειά του για την επιτυχή διοργάνωση, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η διοργάνωση ενίσχυσε το διεθνές αποτύπωμα της χώρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE