Ακάρ: 'Θα διασφαλίσουμε προστασία για το Ορούτς Ρέις'

Ακάρ: 'Θα διασφαλίσουμε προστασία για το Ορούτς Ρέις'

Το τουρκικό πολεμικό Ναυτικό θα διασφαλίσει την προστασία του Ορούτς Ρέις, δήλωσε ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ, υποστηρίζοντας ότι «κάνουν τα πάντα για να αυξήσουν την ένταση».

Συγκεκριμένα ο Τούρκος Υπουργός σε εκδήλωση στην Στρατιωτική Ακαδημία, είπε ότι «υπάρχουν πεδία αρμοδιότητάς μας στο Αιγαίο και την Μεσόγειο από που έχουν καταχωρηθεί στα ΗΕ».

«Αυτό δεν αποτελεί απειλή για κανέναν. Κάνουν τα πάντα για να αυξήσουν την ένταση», ανέφερε.

Πρόσθεσε ότι «στο πλαίσιο των αναγκών ως ναυτικές δυνάμεις θα διασφαλίσουμε την συνοδεία του ερευνητικού μας πλοίου και την προστασία του». 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Εργαζόμαστε για απτά αποτελέσματα στη συνεργασία Κύπρου – Λιβάνου» - Συζητήθηκε η ηλεκτρική διασύνδεση

Χριστοδουλίδης: «Εργαζόμαστε για απτά αποτελέσματα στη συνεργασία Κύπρου – Λιβάνου» - Συζητήθηκε η ηλεκτρική διασύνδεση

Η περαιτέρω εμβάθυνση της ενεργειακής συνεργασίας ανάμεσα σε Κύπρο και Λίβανο συζητήθηκε κατά τη σημερινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Υπουργό Ενέργειας του Λιβάνου κ. Τζοζέφ Σαάντι, στο Προεδρικό Μέγαρο.  

BEST OF TOTHEMAONLINE