«Δουλεύουμε σκληρά και μπορούμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα»

«Δουλεύουμε σκληρά και μπορούμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα»

Ενημέρωση από το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας:

«Στην επίσημη ιστοσελίδα μίλησε ο ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U15, Ευρυπίδης Πέπης, ο οποίος αναφέρθηκε στην παρουσία της ομάδας μας μέχρι στιγμής, την πορεία στο πρωτάθλημα και στη συνέχεια.

«Η πορεία της ομάδας μας μέχρι στιγμής είναι πολύ καλή. Μετά από τέσσερις αγωνιστικές, έχουμε τέσσερις νίκες και αυτό δείχνει ότι πάμε πολύ καλά στο πρωτάθλημα. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα που έχουμε φέρει ως τώρα και ελπίζουμε να συνεχίσουμε το ίδιο και στη συνέχεια», το σχόλιο του επιθετικού των «πρασίνων».

Και συνέχισε: «Είμαι πολύ αισιόδοξος για τη συνέχεια των υποχρεώσεων μας. Έχουμε μία πολύ καλή ομάδα, δουλεύουμε σκληρά και μπορούμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος».

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 βρίσκεται στην 1η θέση με 12 βαθμούς καθώς μετρά μόνο νίκες στα πρώτα τέσσερα ματς. Μετά τη διακοπή θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τη Νέα Σαλαμίνα».

The post «Δουλεύουμε σκληρά και μπορούμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE