Πυρ εναντίον λεωφορείου στην πόλη Μπορ της Ρωσίας με θύματα

Πυρ εναντίον λεωφορείου στην πόλη Μπορ της Ρωσίας με θύματα

Ένας 18χρονος Ρώσος, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδουν ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων, άνοιξε πυρ εναντίον λεωφορείου και ατόμων που περίμεναν στην στάση, στην πόλη Μπορ της περιοχής Νιζεγκαρότσκι. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες τρεις άνθρωποι έχασαν την ζωή τους και άλλοι τρεις τραυματίσθηκαν.


Η κατάσταση των δύο τραυματιών, που έχουν διακομισθεί στο κεντρικό νοσοκομείο της πόλης, κρίνεται από του γιατρούς ιδιαίτερα κρίσιμη. Σύμφωνα με πηγή της αστυνομίας, την οποία επικαλείται το πρακτορείο TASS, δράστης φέρεται να είναι ο 18χρονος Ντανιήλ Μονάχοφ.

Πριν το περιστατικό στην στάση του λεωφορείου ο νεαρός τσακώθηκε με την γιαγιά του την οποία τραυμάτισε θανάσιμα με το όπλο και εν συνεχεία σκότωσε έναν γείτονα του. Ο δράστης δεν έγινε δυνατόν να συλληφθεί και καταζητείται από τις αστυνομικές αρχές.

Η αστυνομία με ανακοίνωση της κάλεσε τους κατοίκους της πόλης να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Μεταδίδεται επίσης ότι ο Μονάχοφ ενδέχεται να έχει δύο όπλα και 40 σφαίρες και να διέφυγε με αυτοκίνητο.

Η Ανακριτική Επιτροπής της περιοχής (που είναι παρόμοια υπηρεσία με το αμερικανικό FBI) άσκησε ποινική δίωξη, ενώ στον οικισμό Μπολσεορλόφσκογιε, στο οποίο πιθανολογείται ότι βρίσκεται, έχουν σταλεί ειδικές δυνάμεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

  Από το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε κατά την πρόσφατη συνάντηση στην Πύλα, οι σχέσεις μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, βρέθηκαν ξανά στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης, με δημόσιες τοποθετήσεις και αλληλοκατηγορίες να επηρεάζουν την ατμόσφαιρα ενόψει των επόμενων επαφών τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE