Το… Nations League αποθεώνει Οκριασβίλι με μια ατάκα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το… Nations League αποθεώνει Οκριασβίλι με μια ατάκα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο επίσημος λογαριασμός του UEFA Nations league αποθεώνει με ποστάρισμα του τον διεθνή Γεωργιανό άσο της Ανόρθωσης, Τορνίκε Οκριασβίλι, για την ψυχραιμία που επέδειξε στο πέναλτι του εκτέλεσε στον ημιτελικό των play off του Nations League απέναντι στη Λευκορωσία.

Θυμίζουμε ότι με το γκολ του Οκριασβίλι στο 7ο λεπτό, η Γεωργία επικράτησε με 1-0 και προκρίθηκε στον τελικό της Λίγκας D, όπου θα διεκδικήσει εισιτήριο για το Euro 2020!

Το ιστορικό παιχνίδι το οποίο διεξαχθεί στο γήπεδο «Μπόρις Παιχάτζε» στις 12 Νοεμβρίου, η Γεωργία θα αντιμετωπίσει τα Σκόπια, που ως γνωστό, μετονομάστηκαν επίσημα πριν από λίγο καιρό, σε Βόρεια Μακεδονία.

Το μήνυμα-ατάκα της UEFA:

«Ήρεμος κάτω από πίεση. Η Γεωργία είναι ένα παιχνίδι μακριά από το Euro 2020 χάρη στο πέναλτι του Οκριασβίλι».

Το σχετικό ποστάρισμα με το βίντεο:

The post Το… Nations League αποθεώνει Οκριασβίλι με μια ατάκα! (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες  - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές επαφές που «δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας» βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο θετικών εξελίξεων μέσα στην εβδομάδα. Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει σειρά επαφών για το Κυπριακό, μεταξύ άλλων με τον ΓΓ του ΟΗΕ και την προσωπική του απεσταλμένη.

BEST OF TOTHEMAONLINE