Μήνυμα συμπαράστασης σε Αναγέννηση Δερύνειας – «Μαραζώνω όταν σκέφτομαι κάποιες ομάδες που έβαλαν λουκέτο…»

Μήνυμα συμπαράστασης σε Αναγέννηση Δερύνειας – «Μαραζώνω όταν σκέφτομαι κάποιες ομάδες που έβαλαν λουκέτο…»

Γραπτή δήλωση από  τον γενικό αρχηγό της ΑΕΖ Ζακακίου, Χρήστο Χρήστου:

«Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην Αναγέννηση Δερύνειας λόγω πανδημίας, θα θέλαμε να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας σε μία ομάδα ιστορική παραδοσιακή Β΄ κατηγορίας και με πολλές παρουσίες στην Α΄ κατηγορία,

Μία ομάδα που άντεξε και αντέχει, χωρίς να έχει κατά καιρούς προέδρους πλούσιους, αλλά ότι πέτυχε συλλογικά με όπλο τον κόσμο της.

Θα ήθελα με τη σειρά μου να καλέσω τον κόσμο της Δερύνειας να έρθει κοντά στην ομάδα, κόντρα σε οποιεσδήποτε δυσαρέσκειες κατά καιρούς, διότι πραγματικά θέλουμε μία Αναγέννηση Δερύνειας όπως την ξέρουμε, να ερχόμαστε να χάνουμε να κερδίζουμε, έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Μαραζώνω όταν σκέφτομαι κάποιες ομάδες που έβαλαν λουκέτο, όπως η ενοποιημένη Παρεκκλησιά, Νίκος και Σωκράτης Ερήμης, ΑΕΚ Καθολικής, ΑΕΜ Μόρφου της πόλης μας Λεμεσού και άλλες πολλές σε άλλες επαρχίες.

Τι περιμένετε, θέλετε εμάς να βοηθήσουμε; Μακάρι να τα βγάλουμε πέρα με τις δικές μας ομάδες…».

The post Μήνυμα συμπαράστασης σε Αναγέννηση Δερύνειας – «Μαραζώνω όταν σκέφτομαι κάποιες ομάδες που έβαλαν λουκέτο…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες  - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές επαφές που «δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας» βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο θετικών εξελίξεων μέσα στην εβδομάδα. Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει σειρά επαφών για το Κυπριακό, μεταξύ άλλων με τον ΓΓ του ΟΗΕ και την προσωπική του απεσταλμένη.

BEST OF TOTHEMAONLINE