Έδωσε το σύνθημα για νίκη επί της Κύπρου ο προπονητής του Αζερμπαϊτζάν (ΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Έδωσε το σύνθημα για νίκη επί της Κύπρου ο προπονητής του Αζερμπαϊτζάν (ΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα της Τρίτης (13/10, 19:00) με αντίπαλο την Εθνική Κύπρου, παραχώρησε ο Ομοσπονδιακός προπονητής του Αζερμπαϊτζάν, Τζάνι ντε Μπιάζι.

Ανάμεσα σε άλλα είπε:

«Aυριο θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλύτερο απ΄ ότι κάναμε το Σάββατο κόντρα στο Μαυροβούνιο. Φυσικά το παιχνίδι θα μπορούσε να είχε τελειώσει με διαφορετικό τρόπο, αλλά οι ποδοσφαιριστές μου έκαναν πολλά λάθη και το παραδέχθηκαν.

Για τον Μεντβέντεφ, μπορώ να δηλώσω με βεβαιότητα πως δεν θα βρίσκεται μαζί μας, λόγω τραυματισμού. Ο Καλιζάντε πιθανότατα θα είναι στον πάγκο και θα δούμε αν θα χρειαστούμε τη βοήθεια του.

Το σύστημα μας θα είναι το ίδιο με τους προηγούμενους αγώνες. Όσον αφορά την τακτική, αυτή θα αλλάξει κατά τη διάρκεια του αγώνα».

The post Έδωσε το σύνθημα για νίκη επί της Κύπρου ο προπονητής του Αζερμπαϊτζάν (ΔΗΛΩΣΕΙΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Κέρδη για Κύπρο και ΕΕ από την Άτυπη Σύνοδο – Στο επίκεντρο ασφάλεια, ενέργεια και περιφερειακές συνεργασίες

Λετυμπιώτης: Κέρδη για Κύπρο και ΕΕ από την Άτυπη Σύνοδο – Στο επίκεντρο ασφάλεια, ενέργεια και περιφερειακές συνεργασίες

Θετικό αποτύπωμα άφησε η Άτυπη Σύνοδος για την Κύπρο και την Ευρωπαϊκή Ένωση, με τη Λευκωσία να αξιοποιεί για πρώτη φορά τη δυνατότητα διαμόρφωσης της ευρωπαϊκής ατζέντας, προωθώντας κρίσιμα ζητήματα όπως η άμυνα, η ενεργειακή πολιτική και οι στρατηγικές συνεργασίες με χώρες της περιοχής.