Ανήλικοι «τριπλοκαβάλα» σε μοτοποδήλατο – Πέρασαν και με κόκκινο!

Ανήλικοι «τριπλοκαβάλα» σε μοτοποδήλατο – Πέρασαν και με κόκκινο!

15χρονος συνελήφθη αφού εντοπίστηκε να οδηγεί μοτοποδήλατο αλλά και για σωρεία άλλων αδικημάτων που ακολούθησαν.

Σύμφωνα με την αστυνομία μέλη της Τροχαίας Λεμεσού, ενώ βρίσκονταν χθες σε μηχανοκίνητη περιπολία σε περιοχή της Λεμεσού, αντιλήφθηκαν γύρω στις 10 το βράδυ, μοτοποδήλατο στο οποίο επέβαιναν τρία νεαρά πρόσωπα.

Τα μέλη της Αστυνομίας, κάλεσαν τον οδηγό να σταματήσει, αλλά αυτός ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει. Κατά την πορεία του, ο οδηγός παράλειψε να σταματήσει σε κόκκινο φωτεινό σηματοδότη και σε κάποια στιγμή έριξε το μοτοποδήλατο στο οδόστρωμα και μαζί με τους άλλους δύο επιβαίνοντες προσπάθησαν να διαφύγουν.

Ο οδηγός ανακόπηκε από τα μέλη της Αστυνομίας, ενώ τα δύο άλλα νεαρά πρόσωπα κατάφεραν να διαφύγουν. Από εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε, ότι οδηγός ήταν 15χρονος από τη Λεμεσό, ο οποίος οδηγούσε χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας, χωρίς άδεια οδηγού, χωρίς προστατευτικό κράνος, χωρίς τη συγκατάθεση του ιδιοκτήτη του μοτοποδηλάτου, παρέλειψε να σταματήσει σε σήμα αστυνομικού, παραβίασε κόκκινο φωτεινό σηματοδότη και μετέφερε επιπρόσθετα δύο επιβάτες.

Ο νεαρός συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό, όπου κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE