Η παράνομη στάθμευση σε συνάντηση Δημάρχων με εκπρόσωπο Υπ. Δικαιοσύνης

Η παράνομη στάθμευση σε συνάντηση Δημάρχων με εκπρόσωπο Υπ. Δικαιοσύνης

Τα σοβαρά προβλήματα που προκύπτουν από την παράνομη στάθμευση οχημάτων, συζήτησαν η Δήμαρχος Λακατάμιας Φωτούλα Χατζήπαπα και ο Δήμαρχος Τσερίου Σταύρος Μιχαήλ,  με  τον εκπρόσωπο της Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως Ιάσωνα Σενέκκη.

Ανακοίνωση του Δήμου Λακατάμιας αναφέρει ότι ο  κ. Σενέκκης δήλωσε ότι «η οδική ασφάλεια αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα της Υπουργού Δικαιοσύνης και θεωρεί ότι η συνεισφορά των δήμων, θα είναι καταλυτική ώστε να εξαλειφθεί το θέμα της παράνομης στάθμευσης, ιδιαίτερα στους χώρους αναπήρων και στα πεζοδρόμια».

Οι δύο Δήμαρχοι «συμφώνησαν ότι το θέμα αποτελεί βραχνά για τις τοπικές αρχές, αφού η παράνομη στάθμευση δημιουργεί πολλαπλά προβλήματα, τόσο στις κύριες οδικές αρτηρίες των δήμων, όσο και στις γειτονιές». 

Ανέφεραν, αμφότεροι, ότι «η αντιμετώπιση του προβλήματος πρέπει να είναι δραστική, κάτι που θα επιτευχθεί μόνο με τη συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων, αλλά και των ίδιων των πολιτών».
 
Ακολούθησε συζήτηση κατά την οποία αποφασίστηκε ότι θα ζητηθεί σύντομα συνάντηση των δύο Δημάρχων με την Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως και τον Αστυνομικό Διευθυντή Λευκωσίας, για περαιτέρω συζήτηση του θέματος και εξεύρεση λύσεων.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όπου την Τετάρτη αναμένεται ακόμα μια κρίσιμη συνάντηση, για το κυπριακό. Η δεύτερη άτυπη πενταμερής διάσκεψη πραγματοποιείται υπό το φως της τουρκικής αδιαλλαξίας και των απαράδεκτων αξιώσεων για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE