Ανατρεπτική εξέλιξη στη βουλή με πρόταση Περδίκη για απεργία - Μόλις λήφθηκε η επίσημη απόφαση

Ανατρεπτική εξέλιξη στη βουλή με πρόταση Περδίκη για απεργία - Μόλις λήφθηκε η επίσημη απόφαση

Ανατρεπτικές εξελίξεις φαίνεται να συμβαίνουν αυτή την στιγμή στην Επιτροπή Θεσμών της Βουλής, όπου με πρόταση του Γιώργου Περδίκη, επιδιώκεται να πάνε οι βουλευτές σε απεργία.

Tου Γιώργου Τάττη

Σκοπός της απεργίας είναι να ασκηθούν πιέσεις στον Πρόεδρο της Βουλής Δημήτρη Συλλούρη για να παραιτηθεί.

«Η δεοντολογία των βουλευτών έχει βρεθεί στο πάτωμα», δήλωσε ο βουλευτής του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών Γιώργος Περδίκης.

Στην δραστική αυτή κινητοποίηση φαίνεται να συμφωνούν μέχρι τώρα οι βουλευτές του ΑΚΕΛ και ο Παύλος Μυλωνάς του ΔΗΚΟ.

Περισσότερα σε λίγο...

ΕΞΕΛΙΞΗ: Πήρε απόφαση ομόφωνα η επιτροπή θεσμών να αναβάλει την συνεδρία.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις Περδίκη: 

Γιώργος Τάττης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βγαίνει μπροστά ο δημοσιογράφος που φαίνεται να βοήθησε τη «Σάντη» - «Σκέψου τα παιδιά σου, σήκω φύγε τώρα»

Βγαίνει μπροστά ο δημοσιογράφος που φαίνεται να βοήθησε τη «Σάντη» - «Σκέψου τα παιδιά σου, σήκω φύγε τώρα»

Η υπόθεση της «Σάντη» φαίνεται να αποκτά διαστάσεις και εκτός Κύπρου. Η ιστοσελίδα Documento φιλοξενεί παρέμβαση του δημοσιογράφου Στέλιος Ορφανίδης, ο οποίος, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται, ήταν το πρώτο πρόσωπο στο οποίο απευθύνθηκε η «Σάντη» προκειμένου να καταγγείλει περιστατικά βιασμού, καθώς και φερόμενη δράση κυκλώματος διαφθοράς στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE