Ο επιχειρηματίας Δημήτρης Λόρδος πήγε στο Βαρώσι και έκανε δηλώσεις σε Τ/κ ΜΜΕ - 'Θα επιστρέψω εάν ανοίξει' - VIDEO

Ο επιχειρηματίας Δημήτρης Λόρδος πήγε στο Βαρώσι και έκανε δηλώσεις σε Τ/κ ΜΜΕ - 'Θα επιστρέψω εάν ανοίξει' - VIDEO

Επισκέφτηκε το Βαρώσι στην περιοχή της ακτογραμμής που έχει ανοίξε ο Δημήτρης Λόρδος, δηλώνοντας σε Τ/κ ΜΜΕ πως θα επιστρέψει εάν ανοίξει η πόλη.

Δηλώσεις του γνωστού επιχειρηματία Δημήτρη Λόρδου με καταγωγή από το Βαρώσι, φιλοξενεί η Τ/κ εφημερίδα kibrispostasi, ο οποίος επισκέφτηκε την πόλη του και είδε τα ξενοδοχεία που είχε η οικογένειά του.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο, ο κ. Λόρδος λέει πως μετά από 46 χρόνια επέστρεψε στην πόλη του. Παράλληλα, αναφέρει πως «ελπίζει για το μέλλον, ότι Τ/κ και Ε/κ θα είναι μαζί, θα αναπτύξουν την πόλη και θα ζήσουν χαρούμενα και ειρηνικά».

Δείτε το βίντεο: 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό επανέρχεται, έστω δειλά, στο διεθνές προσκήνιο, η Λευκωσία στέλνει σαφή μηνύματα προς τα Ηνωμένα Έθνη, εκφράζοντας τόσο τη βούλησή της για συνέχιση της πολιτικής διαδικασίας όσο και την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διαχρονική πρακτική τήρησης ίσων αποστάσεων. Οι πρόσφατες Εκθέσεις του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ προς το Συμβούλιο Ασφαλείας αποτέλεσαν την αφορμή για να επαναδιατυπωθεί η θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι μια τέτοια προσέγγιση δεν αποτυπώνει με ακρίβεια τις πραγματικότητες επί του εδάφους, οι οποίες πηγάζουν από τη συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή.