Χρηματιστήριο Κύπρου: Σημείωσε μικρές ζημιές

Χρηματιστήριο Κύπρου: Σημείωσε μικρές ζημιές

Μικρές ζημιές σημειώνει στη συνάντηση της Τετάρτης (14/10) το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου.

Ο Γενικός Δείκτης του ΧΑΚ, στις 13:25, παρουσίαζε μικρή πτώση σε ποσοστό 0,55%, τυγχάνοντας διαπραγμάτευσης στις 43,75 μονάδες.
 
Ο Δείκτης FTSE/CySE 20 βρισκόταν στις 25,97 μονάδες, καταγράφοντας ζημιές σε ποσοστό 0,54%. Την ίδια ώρα, η αξία των συναλλαγών διαμορφωνόταν στα €18.180.
 
Όσον αφορά τους επιμέρους χρηματιστηριακούς δείκτες, πτώση καταγράφουν ο δείκτης της Κύριας Αγοράς σε ποσοστό 0,11% και της Εναλλακτικής Αγοράς κατά 1,04%. Χωρίς μεταβολή παραμένουν οι δείκτες των Επενδυτικών και των Ξενοδοχείων.
 
Το μεγαλύτερο επενδυτικό ενδιαφέρον προσελκύουν οι τίτλοι της Τσιμεντοποιίας Βασιλικού με όγκο συναλλαγών €11.060 (πτώση 4,66%), της Τράπεζας Κύπρου με €2.727 (πτώση 1,08%), της Logicom με €2.284 (πτώση 0,93), της Ελληνικής Τράπεζας με €1.208 (χωρίς μεταβολή) και της Lordos United Plastics με €828 (πτώση 1,33%).
 
Από τις μετοχές που τυγχάνουν διαπραγμάτευσης, μία κινείται ανοδικά, πέντε πτωτικά και τρεις παραμένουν αμετάβλητες. Ο αριθμός των συναλλαγών περιορίζεται στις 19.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάπας σε ΥΠΕΞ: Κοινές αξίες συνδέουν Αγία Έδρα και Κυπριακή Δημοκρατία

Πάπας σε ΥΠΕΞ: Κοινές αξίες συνδέουν Αγία Έδρα και Κυπριακή Δημοκρατία

Στους διαρκείς δεσμούς και τις κοινές αξίες που συνδέουν την Αγία Έδρα και την Κυπριακή Δημοκρατία αναφέρθηκε ο Πάπας Λέων ΙΔ', υπογραμμίζοντας την ανεκτίμητη χριστιανική κληρονομιά της Κύπρου και τον ρόλο της ως γέφυρας πολιτισμών. Ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, ο οποίος εκπροσώπησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην τελετή ενθρόνισης του νέου Ποντίφικα, μετέφερε τις θερμές ευχές της κυπριακής πολιτείας.