Δήμητρα Καλογήρου: Ορκίστηκε Επίτροπος Ερευνητικής Επιτροπής για τις πολιτογραφήσεις επενδυτών

Δήμητρα Καλογήρου: Ορκίστηκε Επίτροπος Ερευνητικής Επιτροπής για τις πολιτογραφήσεις επενδυτών

Τον νενομισμένο όρκο ενώπιον του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας  Γιώργου Σαββίδη έδωσε σήμερα η  Δήμητρα Καλογήρου, Πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ως Επίτροπος της Ερευνητικής Επιτροπής που συστάθηκε στις 7 Σεπτεμβρίου 2020, δυνάμει του άρθρου 2 του Κεφ. 44 του περί Ερευνητικών Επιτροπών Νόμου, με σκοπό τη διερεύνηση όλων των περιπτώσεων των κατ’ εξαίρεση πολιτογραφήσεων αλλοδαπών επενδυτών και επιχειρηματιών από το 2007 μέχρι και την 17η Αυγούστου 2020.

Ο ορκωμοσία της κ. Καλογήρου, η οποία έγινε στην παρουσία των υπολοίπων μελών της Επιτροπής, ακολούθησε της δημοσίευσης του σχετικού Διατάγματος του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας με ημερομηνία 14 Οκτωβρίου 2020 (K.Δ.Π. 467/2020) και ο διορισμός της αποτελεί αντικατάσταση του παραιτηθέντος Επιτρόπου της Ερευνητικής Επιτροπής  Κώστα Παμπαλλή, ο οποίος, για προσωπικούς λόγους, υπέβαλε την παραίτησή του στις 13 Οκτωβρίου 2020.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αλλάζει η Κύπρος: Χρονιά εξελίξεων και αναβαθμίσεων το 2026 – Από την εξαγωγή κυπριακού φυσικού αερίου στα έργα σε άμυνα, μεταφορές, παιδεία και υγεία

Αλλάζει η Κύπρος: Χρονιά εξελίξεων και αναβαθμίσεων το 2026 – Από την εξαγωγή κυπριακού φυσικού αερίου στα έργα σε άμυνα, μεταφορές, παιδεία και υγεία

Δεν τις λες και λίγες 55 και πλέον δράσεις σε μία και μόνο χρονιά. Και μάλιστα, ακούσαμε έργα και προτάσεις που δεν είχαν ξαναειπωθεί. Αυτό σημαίνει πραγματική αλλαγή και πρόοδος.

BEST OF TOTHEMAONLINE