Όλοι κανονικά ενόψει Σαββάτου...

Όλοι κανονικά ενόψει Σαββάτου...

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της για το Σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα μπήκε το πρωί της Τετάρτης η ΑΕΚ.

Ο Τόμας Κρίστιανσεν είδε όλους τους ποδοσφαιριστές του να προπονούνται σε κανονικούς ρυθμούς.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση το πρόγραμμα της προπόνησης περιλάμβανε ασκήσεις κατοχής, τακτικής και δίτερμα.

Η προετοιμασία της ΑΕΚ για το παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής της β΄ φάσης του πρωταθλήματος συνεχίζεται την Πέμπτη με πρωινή προπόνηση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Η λύση περνά μέσα από τη γνώση της ιστορίας μας, όχι από την αυτοκατάργηση»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Η λύση περνά μέσα από τη γνώση της ιστορίας μας, όχι από την αυτοκατάργηση»

Η βιωσιμότητα οποιασδήποτε λύσης του Κυπριακού περνά μέσα από τη σωστή γνώση της ιστορίας μας, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη γέννηση του ήρωα του απελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ 1955-1959 Κυριάκου Μάτση, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE