Η σύσκεψη για τον τελικό...

Η σύσκεψη για τον τελικό...

Την ερχόμενη Δευτέρα 4 Μαΐου 2015 η σύσκεψη για τον τελικό του Κυπέλλου Coca – Cola Α’ – Β’ Κατηγορίας μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΕΛ - ΑΕΛ.

 
Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΚΟΠ και ώρα 18:00 και θα συζητηθούν οι λεπτομέρειες της διεξαγωγής του τελικού.
 
Όπως είναι γνωστός ο τελικός είναι προγραμματισμένος για να διεξαχθεί την Τετάρτη 20 Μαΐου 2015.

Πηγή: www.cfa.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παπαναστασίου για GSI: Η μεταβίβαση άδειας στον ΑΔΜΗΕ δείχνει το ενδιαφέρον της ΚΔ για το έργο

Παπαναστασίου για GSI: Η μεταβίβαση άδειας στον ΑΔΜΗΕ δείχνει το ενδιαφέρον της ΚΔ για το έργο

Η μεταβίβαση της άδειας και της διαχείρισης του GSI στον ΑΔΜΗΕ δείχνουν ακριβώς αυτό που έχει συμφωνηθεί ώστε να προχωρήσουν όλα τα οποία είναι σε εκκρεμότητα σε κάποια επίλυση, ώστε να μπορέσει το έργο να μην έχει προβλήματα θεσμικά και ρυθμιστικά, δηλώνοντας με τον πιο επίσημο τρόπο το ενδιαφέρον της Κυπριακής Δημοκρατίας για το έργο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Γιώργος Παπαναστασίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE