Αποτρέπεται το… Grexit!

Αποτρέπεται το… Grexit!

Θετικά ήταν τα μηνύματα από τη συνάντηση που είχε ο Σταύρος Κοντονής με τον Τζιάνι Ινφαντίνο, όσον αφορά στις συζητήσεις για το νέο αθλητικό νομοσχέδιο και κατά πόσο υπάρχει η απειλή για ποδοσφαιρικό… Grexit.

Η συνάντηση διήρκησε περίπου μιάμιση ώρα και το «παρών» έδωσαν οι τομεάρχες όλων των κομμάτων, αλλά και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης. Από την πλευρά του, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, ξεκαθάρισε στον γενικό γραμματέα της UEFA πως στόχος της ελληνικής Κυβέρνησης δεν είναι η… εμπλοκή στο αυτοδιοίκητο της Ομοσπονδίας, αλλά η αντιμετώπιση της βίας.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει, τις επόμενες μέρες, το Υπουργείο θα προχωρήσει σε συγκεκριμένες τροποποιήσεις στο σχέδιο νόμου και θα ενημερώσει επίσημα, τόσο την ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, όσο και τη FIFA και την ΕΠΟ και στην συνέχεια θα τεθεί προς ψήφιση στην Βουλή. Μάλιστα, όπως τονίστηκε, η ψήφιση μετατέθηκε για τα μέσα της επόμενης εβδομάδας, προκειμένου να ενταχθούν οι απαραίτητες τροποποιήσεις. Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, η συγκεκριμένη εξέλιξη ρίχνει τους… τόνους μιας ενδεχόμενης αποβολής των ελληνικών ομάδων από τις διεθνείς διοργανώσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ευχαριστίες ΠτΔ στην Ολλανδία για τη φρεγάτα - Το βρετανικό πλοίο HMS Dragon κατευθύνεται προς την Κύπρο

Ευχαριστίες ΠτΔ στην Ολλανδία για τη φρεγάτα - Το βρετανικό πλοίο HMS Dragon κατευθύνεται προς την Κύπρο

ΗΠΑ και Ισραήλ συνεχίζουν να βομβαρδίζουν το Ιράν, ενώ οι IDF επιτίθενται διαρκώς στον Λίβανο. Το Ιράν απαντά με εκτοξεύσεις πυραύλων και drones προς χώρες του Κόλπου. Στην Κύπρο αναμένεται η στήριξη και από την Ολλανδία αλλά και η βρετανική φρεγάτα που άρχισε το ταξίδι της το απόγευμα της Τρίτης. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE

Σαρλ ντε (αυτο)Γκολ

Σαρλ ντε (αυτο)Γκολ