ΠΑΡΙΣΙ - ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ: Ένοπλος αποκεφάλισε άντρα φωνάζοντας «αλαχού άκμπαρ»

ΠΑΡΙΣΙ - ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ: Ένοπλος αποκεφάλισε άντρα φωνάζοντας «αλαχού άκμπαρ»

Ένοπλος τρομοκράτης αποκεφάλισε άντρα στην πρωτεύουσα της Γαλλίας το Παρίσι, φωνάζοντας «αλαχού άκμπαρ» πριν τραυματιστεί από τα πυρά των αστυνομικών και συλληφθεί την Παρασκευή το απόγευμα.

Το αιματηρό περιστατικό έλαβε χώρα στην περιοχή Conflans-Saint-Honorine και ακολούθησε καταδίωξη από την αστυνομία. Ο ένοπλος τρομοκράτης εντοπίστηκε στην περιοχή Eragny, όπου οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον εγκλωβίσουν και τον τραυματίσουν.
 
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο ένοπλος απείλησε με το όπλο του τους αστυνομικούς, πριν οι τελευταίοι ανοίξουν πυρ και τον τραυματίσουν.
 
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ αριστίνδην ο Ανδρέας Αποστόλου – Εντός Οκτωβρίου η ανακοίνωση- Τι συμφωνήθηκε με Νικόλα

Στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ αριστίνδην ο Ανδρέας Αποστόλου – Εντός Οκτωβρίου η ανακοίνωση- Τι συμφωνήθηκε με Νικόλα

Το Δημοκρατικό Κόμμα φαίνεται να ολοκληρώνει το ψηφοδέλτιό του στη Λάρνακα, με την συμπερίληψη του Ανδρέα Αποστόλου-πρώην βουλευτή της ΕΔΕΚ-ως αριστίνδην. Η επίσημη ανακοίνωση, αναμένεται εντός Οκτωβρίου. Η επιλογή του, εντάσσεται στη διαδικασία ανασύνθεσης του ψηφοδελτίου, την ώρα που το ΔΗΚΟ επιχειρεί να βρει νέα ισορροπία μετά τις αποχωρήσεις και τις εσωτερικές διαφοροποιήσεις που έχουν καταγραφεί τους τελευταίους μήνες.