ΠΑΡΙΣΙ - ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ: Ένοπλος αποκεφάλισε άντρα φωνάζοντας «αλαχού άκμπαρ»

ΠΑΡΙΣΙ - ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ: Ένοπλος αποκεφάλισε άντρα φωνάζοντας «αλαχού άκμπαρ»

Ένοπλος τρομοκράτης αποκεφάλισε άντρα στην πρωτεύουσα της Γαλλίας το Παρίσι, φωνάζοντας «αλαχού άκμπαρ» πριν τραυματιστεί από τα πυρά των αστυνομικών και συλληφθεί την Παρασκευή το απόγευμα.

Το αιματηρό περιστατικό έλαβε χώρα στην περιοχή Conflans-Saint-Honorine και ακολούθησε καταδίωξη από την αστυνομία. Ο ένοπλος τρομοκράτης εντοπίστηκε στην περιοχή Eragny, όπου οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον εγκλωβίσουν και τον τραυματίσουν.
 
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο ένοπλος απείλησε με το όπλο του τους αστυνομικούς, πριν οι τελευταίοι ανοίξουν πυρ και τον τραυματίσουν.
 
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Η άφιξη στην Κύπρο του Εκτελεστικού Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Ειδικού Εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Κυπριακό, Ραφαέλε Φίτο, δεν αποτελεί ακόμη μία τυπική ευρωπαϊκή επίσκεψη. Έρχεται σε μια χρονική συγκυρία κατά την οποία το Κυπριακό φαίνεται να επανέρχεται δυναμικά στη διεθνή ατζέντα, με τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών και πλέον την Ευρωπαϊκή Ένωση να επιχειρούν συντονισμένα να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την πρώτη ουσιαστική πολιτική επανεκκίνηση, έπειτα από χρόνια στασιμότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE