Golden Dawn Girls: Το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ για τις γυναίκες της Χ.Α - VIDEO

Golden Dawn Girls: Το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ για τις γυναίκες της Χ.Α - VIDEO

Ένα συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ για τις γυναίκες της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής έρχεται στη δημοσιότητα.

Από την Κυριακή 18 Οκτωβρίου στις 07:00 το πρωί και για 72 ώρες το ενημερωτικό Μέσο της 24MEDIA θα πρωτοπορήσει, δίνοντας στο κοινό την on demand δυνατότητα να παρακολουθήσει μια σκληρή, αλλά απολύτως ρεαλιστική καταγραφή της καθημερινότητας και του ρόλου που είχαν, η Ουρανία (κόρη Νίκου Μιχαλολιάκου), η Τζένη (σύζυγος Γιώργου Γερμενή) και η Δάφνη (μητέρα Παναγιώτη Ηλιόπουλου), όσο η διευθυντική ομάδα της εγκληματικής οργάνωσης ήταν προφυλακισμένη στις φυλακές Κορυδαλλού.

Το ντοκιμαντέρ του Νορβηγού Håvard Bustnes συμμετείχε σε μεγάλα διεθνή φεστιβάλ για ντοκιμαντέρ μικρού και μεγάλου μήκους και απέσπασε σπουδαίες κριτικές από έγκυρα, διεθνή κινηματογραφικά Μέσα.

Δείτε το trailer:

Από: news247.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE