Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο στη Γενεύη πριν από τη διευρυμένη διάσκεψη
Συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί το πρωί της Δευτέρας 17 Μαρτίου στη Γενεύη, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ.
Οι ανακριτές εστιάζουν την προσοχή τους στη διαδρομή που ακολουθήθηκε μέχρι το νεογνό να καταλήξει στην ΟΕΔΑ, ώστε να εντοπίσουν την περιοχή όπου πετάχτηκε το νεογνό. Παράλληλα η νεκροτομή, η οποία θα διενεργηθεί την ερχόμενη Δευτέρα, αναμένεται να δώσει στοιχεία για την υπόθεση.
Όπως δήλωσε χθες ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου, από τις εξετάσεις και την αυτοψία την οποία διενήργησαν και οι τέσσερις ιατροδικαστές της Δημοκρατίας, Σοφοκλής Σοφοκλέους, Νικόλας Χαραλάμπους, Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου, διαφάνηκε ότι πρόκειται για ολοκληρωμένο άρρεν νεογνό με ομφάλιο λώρο και πλακούντα.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΛΕΜΕΣΟΣ: Ολοκληρωμένο άρρεν το νεογνό που εντοπίστηκε νεκρό στα σκουπίδια - Αναμένεται η νεκροτομή που θα ρίξει φως στην υπόθεση
Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις