Αλληλεγγύη: Παραιτήθηκε ο Γιάννος Σκυλλουριώτης - Τι αναφέρει σε επιστολή του

 Αλληλεγγύη: Παραιτήθηκε ο Γιάννος Σκυλλουριώτης - Τι αναφέρει σε επιστολή του

Την απόφασή του να παραιτηθεί από τα καθήκοντα του ως Εκπρόσωπος Παιδείας του Κινήματος Αλληλεγγύης, αλλά και ως Σύμβουλος της Προέδρου Κινήματος στην Εκτελεστική Επιτροπή όπως επίσης και να διαγράφει από μέλος του Κινήματος, ανακοίνωσε, με επιστολή του, στην Πρόεδρο του Κινήματος Αλληλεγγύη, Ελένη Θεοχάρους, ο Γιαννος Σκυλλουριώτης.

Στην επιστολή του αναφέρει ότι είχε ενταχθεί στους κόλπους του Κινήματος πριν 2 χρόνια με πρόθεση να συμβάλει στα της πατρίδας και ειδικά σε θέματα παιδείας με στόχο τη βελτίωση, αναβάθμιση του εκπαιδευτικού συστήματος, με έμφαση το Δημόσιο Σχολείο. «Οι θέσεις και  απόψεις σας για την ανάγκη βελτίωσης της Παιδείας ως στυλοβάτης της Πολιτείας μας, ήταν η κοινή μας συνιστάμενη», προσθέτει και αναφέρει ότι η επιτροπή Παιδείας, όμως, είναι μόνο ένα στοιχείο  της προσωπικότητας και ταυτότητας που διαθέτει κάθε κοινοβουλευτικό κόμμα.
 
«Η προσπάθεια μου, ειδικά τον τελευταίο χρόνο για την αναγκαιότητα να εκπέμψουμε με διαφορετικό γνώμονα από το κομματικό κατεστημένο της Κύπρου δεν απέφερε το επιδιωκόμενο για μένα αποτέλεσμα. Τις θέσεις μου σας τις είχα παραθέσει και γραπτώς στις 10/6/2020 (επισυνάπτονται) με κοινοποίηση και στην  Εκτελεστική Επιτροπή. Θέσεις που εν ολίγοις επανέλαβα και στη χθεσινή μας συνεδρία. Η αίσθηση που αποκόμισα δεν είναι αυτή που εκφράζει την αξιοπρέπεια και ιδεολογία μου, αρχές που δεν θα μπορούσα  να υποστείλω, για αυτό και επιλέγω να αποχωρήσω», καταλήγει.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE