ΚΥΠΡΟΣ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Αυτό είναι το διάταγμα για τα νέα μέτρα – Οι επιχειρήσεις που κλείνουν το βράδυ στη Λεμεσό

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Αυτό είναι το διάταγμα για τα νέα μέτρα – Οι επιχειρήσεις που κλείνουν το βράδυ στη Λεμεσό

Εκδόθηκε το Διάταγμα του Υπουργού Υγείας με τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν το πρωί του Σαββάτου (17/10) μετά από τη σύσκεψη της επιδημιολογικής ομάδας και της διυπουργικής Επιτροπής υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για παρεμπόδιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID-19.

Οπως αναφέρεται στο Διάταγμα, που δημοσιεύτηκε στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας, για τις Επαρχίες Λευκωσίας, Λεμεσού, Λάρνακας, Αμμοχώστου και Πάφου, από την 18η Οκτωβρίου 2020 και ώρα 05.00 π.μ. μέχρι την 2α Νοεμβρίου 2020 και ώρα 01.00 π.μ., ισχύουν τα ακόλουθα:

Πατήστε ΕΔΩ για να διαβάσετε ολόκληρο το σχετικό θέμα

The post ΚΥΠΡΟΣ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Αυτό είναι το διάταγμα για τα νέα μέτρα – Οι επιχειρήσεις που κλείνουν το βράδυ στη Λεμεσό appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στη συνάντηση του Προέδρου με το Δημοτικό Συμβούλιο Μόρφου, στη συνεδρίαση του Προέδρου της Δημοκρατίας με νέους υπό τη μορφή Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και σε άλλα θέματα της επικαιρότητας, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε δηλώσεις του σήμερα στους δημοσιογράφους.

BEST OF TOTHEMAONLINE