2,5 χρόνια φυλάκιση για στημένα πρώην παίκτης της Premier League!

2,5 χρόνια φυλάκιση για στημένα πρώην παίκτης της Premier League!

Σε δυόμιση χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε ο άλλοτε παίκτης της Premier League, Ντελρόι Φέισι, για την εμπλοκή του σε στημένα παιχνίδια!

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν τα βρετανικά Μέσα, ο παίκτης φέρεται να δωροδόκησε παίκτες μικρότερης κατηγορίας έτσι ώστε να στήσουν παιχνίδι. 

Ο άλλοτε παίκτης της Premier League είχε αγωνιστεί με τη φανέλα της Μπόλτον ενώ πλέον βρίσκεται στην Άλμπιον Σπορτς η οποία αγωνίζεται στην 9η και 10η κατηγορία της Αγγλίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως συνολικά έχει αγωνιστεί σε 16 (!) ομάδες κατά τη διάρκεια της καριέρας του ενώ στην Άλμπιον βρίσκεται από το 2013. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE