Κοινά πρωτοσέλιδα για τις.. ηττημένες Μπαρτσελόνα και Ρεάλ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Κοινά πρωτοσέλιδα για τις.. ηττημένες Μπαρτσελόνα και Ρεάλ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Μπαρτσελόνα και Ρεάλ γνώρισαν απρόσμενες ήττες από Χετάφε και Κάντιθ, μία εβδομάδα πριν το «El Clasico» και όπως ήταν λογικό αυτό ήταν το θέμα που απασχόλησε τα πρωτοσελίδα των μεγάλων ισπανικών εφημερίδων.

 

Η «Marca» αναφέρει πως η Ρεάλ πλήρωσε την απροθυμία της και γνώρισε την ήττα για πρώτη φορά στην ιστορία της εντός έδρας από την Κάντιθ, ενώ υπάρχει και αναφορά στην ήττα της Μπαρτσελόνα, μικρή λόγω πιθανότατα της ώρας.

Αντίθετα η «AS» αναφέρεται στις Χετάφε και Κάντιθ ως «Φονείς γιγάντων» για τις σπουδαίες νίκες τους, υποχρεώνοντας Μπαρτσελόνα και Ρεάλ στις πρώτες ήττες τους στην χρονιά.

Τέλος η «Sport» με τίτλο… Διπλό ΚΟ (νοκ άουτ) πριν το «El Clasico».

 

Πηγή: Sdna.gr

The post Κοινά πρωτοσέλιδα για τις.. ηττημένες Μπαρτσελόνα και Ρεάλ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Νωρίς στην κούρσα των βουλευτικών εκλογών- Προσπάθεια αλίευσης προσωπικοτήτων, τα κόμματα

Νωρίς στην κούρσα των βουλευτικών εκλογών- Προσπάθεια αλίευσης προσωπικοτήτων, τα κόμματα

Μπορεί να βρισκόμαστε μακριά ακόμα από τις βουλευτικές εκλογές, ωστόσο στα γραφεία των κομμάτων άρχισαν να στήνουν τη σκακιέρα στην οποία θα κινηθούν μέχρι τον Μάιο του 2026.