ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΟΣ: Ανδρέας Καριόλου, ο θαλασσόλυκος που ανακάλυψε το αρχαίο καράβι της Κερύνειας

ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΟΣ: Ανδρέας Καριόλου, ο θαλασσόλυκος που ανακάλυψε το αρχαίο καράβι της Κερύνειας

Μεγάλωσε δίπλα στην θάλασσα και την λάτρευε. Είχε μάθει τα πάντα από μικρός, από τον πατέρα του καπετάν Ματθαίο Καριόλου.

Της Ιλιάνας Κουλαφέτη

Η μπουνάτσα, η τραμουντάνα, οι ούριοι άνεμοι ήταν οι πρώτες του «δύσκολες» λέξεις που μπορούσε να εξηγήσει από νεαρή ηλικία.

Ο Ανδρέας Καριόλου είχε ιδιαίτερο δέσιμο με την θάλασσα της Κερύνειας.

Διαβάστε την συνέχεια στον Κυπριακό Χρονογράφο πατώντας εδώ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υφ. Εξωτερικών Ελλάδας στο Προεδρικό:  «Το Κυπριακο είναι ένα διεθνές ζήτημα που ...υπερβαίνει τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

Υφ. Εξωτερικών Ελλάδας στο Προεδρικό: «Το Κυπριακο είναι ένα διεθνές ζήτημα που ...υπερβαίνει τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

Η Ελλάδα θα είναι πάντοτε στο πλευρό της Κύπρου, υπογραμμίστηκε κατά τη σημερινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Υφυπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας κ. Ιωάννη Μιχαήλ Λοβέρδο, ο οποίος βρίσκεται στην Κύπρο για να χαιρετίσει τις εργασίες του Παγκόσμιου Συνεδρίου Κυπρίων Διασποράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE