ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με σημαντικές απουσίες οι γηπεδούχοι για το τρίποντο, ενώ οι «βυσσινί» πάνε με άλλο… αέρα

Με σημαντικές απουσίες οι γηπεδούχοι για το τρίποντο, ενώ οι «βυσσινί» πάνε με άλλο… αέρα

Η 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας ολοκληρώνεται το βράδυ (20:00) της Δευτέρας (19-10-2020) με την αναμέτρηση στο Τσίρειο Στάδιο μεταξύ της ΑΕΛ και της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου.

Η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ μετά την εκτός έδρας ήττα από την Ομόνοια με 3-0, ψάχνει την επιστροφή στον δρόμο των επιτυχιών και ευελπιστεί ότι εύκολα – δύσκολα, θα μπορέσει να πάρει το τρίποντο μέσα στο Τσίρειο Στάδιο απέναντι στην ουραγό του βαθμολογικού πίνακα.  Ο Κυπροποιημένος κόουτς δεν μπορεί να υπολογίζει για διάφορους λόγους στους Έουλερ, Α. Αβραάμ, Δ. Αβραάμ και Τεϊσέιρα, οι οποίοι είναι εκτός αποστολής. Οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού μετά από έξι παιχνίδια έχουν τρεις νίκες και ισάριθμες ήττες, με 9 βαθμούς.

Από την άλλη, οι «βυσσινί» ταξιδεύουν στη Λεμεσό με καλή ψυχολογία, μετά την πρώτη νίκη που σημείωσαν την περασμένη αγωνιστική επί της ΑΕΚ με 2-1, με στόχο να αποδράσουν από το Τσίρειο Στάδιο με βαθμολογικό κέρδος.  Μία νίκη και πέντε ήττες, μέχρι στιγμής για την ΕΝΠ, είναι στην τελευταία θέση με τη Νέα Σαλαμίνα με 3 βαθμούς.

Δευτέρα, 19.10.2020 / 20:00

ΑΕΛ – Ε.Ν. Παραλιμνίου
Στάδιο: ΤΣΙΡΕΙΟ
Διαιτητής: Νικολάου Γιώργος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Καλογήρου Μάριος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Μαρίνου Μιχάλης
4ος Διαιτητής: Στρούθου Ανδρέας
Παρατηρητής: Αργυρού Μιχάλης

The post Με σημαντικές απουσίες οι γηπεδούχοι για το τρίποντο, ενώ οι «βυσσινί» πάνε με άλλο… αέρα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top