Προετοιμασία με ένα σωρό αγωνιστικά προβλήματα!

Προετοιμασία με ένα σωρό αγωνιστικά προβλήματα!

Μετά γνωστά ένα σωρό αγωνιστικά προβλήματα συνεχίστηκε και σήμερα η προετοιμασία του Απόλλωνα ενόψει της καθοριστικής αναμέτρησης κόντρα στην ΑΕΚ.

Όπως αναφέρει η επίσημη ενημέρωση από την απογευματινή προπόνηση  ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Βασιλείου, Αντράντε, Γκιέ, Τουράν και Στογιάνοβιτς, ενώ απουσίασαν οι Ρομπέρ και Αγγελή.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ΕΔΕΚ στην κρισιμότερη καμπή της ιστορίας της- Από την κρίση ηγεσίας στη μάχη της 5ης Σεπτεμβρίου - Οι υποψήφιοι για την προεδρία

Η ΕΔΕΚ στην κρισιμότερη καμπή της ιστορίας της- Από την κρίση ηγεσίας στη μάχη της 5ης Σεπτεμβρίου - Οι υποψήφιοι για την προεδρία

Η 5η Σεπτεμβρίου δεν αποτελεί απλώς ακόμη μία εσωκομματική εκλογική διαδικασία για την ΕΔΕΚ. Αποτελεί μια αναμέτρηση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, καθώς το αποτέλεσμα για την ανάδειξη του Προέδρου του κόμματος-μέχρι τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους, όπου θα πραγματοποιηθεί το εκλογικό συνέδριο-  αναμένεται να καθορίσει, και την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει η ΕΔΕΚ σε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της σύγχρονης ιστορίας της.

BEST OF TOTHEMAONLINE