Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό
Νεκρός εντοπίστηκε 27χρονος άνδρας από τη Συρία σε οικία στον Ύψωνα, όπου ξέσπασε πυρκαγιά το απόγευμα του Σαββάτου (7/6).
“Η τελευταία εξέλιξη είναι ότι υπήρχε προγραμματισμένη για σήμερα μία μικτή επιτροπή Ε.Ε-Τουρκίας για την υφιστάμενη τελωνειακή ένωση, η οποία αναβλήθηκε μετά από πρωτοβουλία της Ε.Ε. διότι δεν συνάδει με τα συμπεράσματα της Συνόδου 1ης και 2ας Οκτωβρίου” δήλωσε στο Πρώτο Πρόγραμμα και την εκπομπή «Καθρέφτης» με τον Χρήστο Μιχαηλίδη, ο Υπουργός Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.
«Μέσα σε αυτό το πλαίσιο δεν τίθεται κάποιο θέμα συζήτησης αυτή τη στιγμή» τόνισε ο υπουργός.
« Οι ενέργειες της Τουρκίας ειδικότερα μετά τα συμπεράσματα της 2ας Οκτωβρίου, (Ορούτς Ρέις, Βαρώσσια, Μπαρμπαρός) δημιούργησε έναν έντονο προβληματισμό σε επίπεδο ΕΕ και ευρωπαϊκών κρατών. Εκείνο που είναι εκτός συζήτησης είναι οι προσπάθειες για αναβάθμιση της υφιστάμενης τελωνειακής ένωσης.», πρόσθεσε.
Από ΕΡΤ.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις