LIKE ONLINE

Τοποθέτηση WiFi σε κεντρικά σημεία της Αθηένου

Τοποθέτηση WiFi σε κεντρικά σημεία της Αθηένου

Μετά από σχετική αίτηση του Δήμου Αθηένου, ο Εκτελεστικός Οργανισμός Καινοτομίας και Δικτύων (INEA), ο εκτελεστικός οργανισμός της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που είναι επιφορτισμένος με την εφαρμογή του προγράμματος WiFi4EU, έχει εγκρίνει το 2019 στον Δήμο Αθηένου τη δωρεάν παραχώρηση ενός κουπονιού αξίας €15.000 για τη δημιουργία hotspot Wi-Fi σε δημόσιους χώρους στην Αθηένου. 

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, μετά από ζήτηση προσφορών, ο Δήμος Αθηένου κατακύρωσε στη Cyta την εκτέλεση της απαιτούμενης εργασίας, με συνολικό ποσό €15.000.
 
Σύμφωνα με τις προσφορές που ζητήθηκαν θα τοποθετηθεί δωρεάν WiFi για σύνδεση με όλους τους παρόχους σε καίρια σημεία του Δήμου Αθηένου, όπως η Πλατεία Συνεργατισμού, η Κεντρική Πλατεία Εκκλησιών, η Κλειστή Αίθουσα Αθλοπαιδιών «Τάσσος Παπαδόπουλος», η Αμφιθεατρική Αίθουσα που άρχισε να ανεγείρεται, το νέο Κέντρο Υγείας και το Κωνσταντίνειο Δημοτικό Πάρκο Αθηένου.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Ανατράπηκε μικρή βάρκα με δύο άτομα - Σε εφαρμογή το «ΝΕΑΡΧΟΣ»

• Καλλίγραμμο μοντέλο έζησε τη φρίκη στα χέρια διεστραμμένου οδοντιάτρου - Τη νάρκωσε και τη βίασε

• Σε κρίσιμη κατάσταση 89χρονος - Παρασύρθηκε απο αυτοκίνητο ενώ διασταύρωνε

• Έξι συλλήψεις μετά την καταγγελία βιασμού του 5χρονου στην Αλεξανδρούπολη - Δύο συνομήλικοί του φέρονται να ασέλγησαν στο παιδί

• Απόδραση «κομμωτή»: Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα



Κυπριακό και Μέση Ανατολή στο επίκεντρο συνάντησης ΠτΔ με Μόνιμους Αντιπροσώπους ΣΑ

Κυπριακό και Μέση Ανατολή στο επίκεντρο συνάντησης ΠτΔ με Μόνιμους Αντιπροσώπους ΣΑ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης παρέθεσε σήμερα, 27 Σεπτεμβρίου, γεύμα προς τους Μόνιμους Αντιπροσώπους των πέντε Μονίμων Μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top