Άρης και Εθνικός Άχνας διεκδικούν το τελευταίο εισιτήριο για τη φάση των «16»

Άρης και Εθνικός Άχνας διεκδικούν το τελευταίο εισιτήριο για τη φάση των «16»

Ενημέρωση από την ΚΟΠ:

«Άρης – Εθνικός Άχνας διεκδικούν την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου εισιτήριο για τη β’ φάση του Κυπέλλου Coca-Cola Α’ – Β’ Κατηγορίας.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Τσίρειο και θα αρχίσει στις 15:30, αντί στις 15:00 που αρχικά ανακοινώθηκε.

Ο αυριανός αγώνας θα είναι ο τελευταίος για την πρώτη φάση της διοργάνωσης και ο νικητής θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση την Αλκή Ορόκλινης».

The post Άρης και Εθνικός Άχνας διεκδικούν το τελευταίο εισιτήριο για τη φάση των «16» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες  - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές επαφές που «δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας» βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο θετικών εξελίξεων μέσα στην εβδομάδα. Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει σειρά επαφών για το Κυπριακό, μεταξύ άλλων με τον ΓΓ του ΟΗΕ και την προσωπική του απεσταλμένη.

BEST OF TOTHEMAONLINE