Διαιτητής έκανε νόημα πως πάει να δει το VAR σε αγώνα που… δεν είχε!

Διαιτητής έκανε νόημα πως πάει να δει το VAR σε αγώνα που… δεν είχε!

Τρομερά πράγματα στο ιταλικό ποδόσφαιρο, με τον ρεφερι, Φραντσέσκο Μεραβίλια στο ματς της Ρετζιάνα απέναντι στην Άσκολι να κάνει νόημα πως πάει να δει τη φάση στο βίντεο και… δεν υπήρχε σύστημα!

Λογικά θα γνώριζε πως δεν υπάρχει η δυνατότητα για το VAR, δεν υπήρχε μόνιτορ, δεν έχει εγκατασταθεί η τεχνολογία στην Serie B.

Παρ’ όλα αυτά… κάτι του ‘ρθε. Ο Φρανσέσκο Μεραβίλια στο ματς της Ρετζιάνα απέναντι στην Άσκολι θέλησε να δει πάλι μια φάση με καθοριστικό γκολ στο 94‘ και έκανε το σήμα με τα χέρια για να πάει στην οθόνη να δει το βίντεο.

Ποια οθόνη; Δεν υπήρχε τίποτα!

Ευτυχώς για την Άσκολι που ήταν μπροστά στο σκορ με 2-1, τελικά ίσχυσε η απόφαση του επόπτη που είχε σηκώσει το σημαιάκι του και το γκολ της Ρετζιάνα στο 94′ δεν μέτρησε ποτέ.

The post Διαιτητής έκανε νόημα πως πάει να δει το VAR σε αγώνα που… δεν είχε! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE