«Σύννεφα» για τον Τούχελ, επαφές με Αλέγκρι

«Σύννεφα» για τον Τούχελ, επαφές με Αλέγκρι

Ο Τόμας Τούχελ δεν χαίρει της εκτίμησης του Λεονάρντο, με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να αποτελεί τον υποψήφιο εφόσον αποφασιστεί η αντικατάστασή του.

H εντός έδρας ήττα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το μέτριο ξεκίνημα στο γαλλικό πρωτάθλημα, έχουν φέρει γκρίνια στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Τόμας Τούχελ παρότι κατάφερε να φτάσει την Παρί για πρώτη φορά στην ιστορία της στον τελικό του Champions League την περασμένη σεζόν δεν χαίρει της εκτίμησης του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Λεονάρντο.

Ο Λεονάρντο θεωρεί πως η Παρί δεν μπορεί να κάνει το παραπάνω βήμα, ενώ και ο Τούχελ πως δεν μπορεί εν μέρει να επιβληθεί στα αποδυτήρια και στους σούπερ σταρ της ομάδας. Την ίδια ώρα, ο Λεονάρντο και η διοίκηση των Παριζιάνων διαπιστώνουν πως η αμυντική λειτουργία της ομάδας δεν βελτιώνεται και πλέον έχουν μαζευτεί μπόλικα «σύννεφα» πάνω από τον Τόμας Τούχελ.

Ο Γερμανός τεχνικός κρίνεται διαρκώς τη φετινή σεζόν και στην Παρί σκέφτονται πως ίσως να έχει έρθει η ώρα για μια αλλαγή στην ομάδα που θα της δώσει ένα… μπουστάρισμα. Εφόσον αποφασιστεί η αντικατάταστασή του, τότε το φαβορί για να καθίσει στον πάγκο του γαλλικού συλλόγου είναι ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Με τον Ιταλό τεχνικό έχει ήδη γίνει μια επαφή, είχε γίνει ξανά πριν το καλοκαίρι και ο Αλέγκρι δείχνει θετικός στην εν λόγω προοπτική. Άλλωστε, είναι άνεργος εδώ και έναν χρόνο μετά την αποχώρησή του από την Γιουβέντους. Κυρίως, λόγω επιλογής του καθώς θέλει να επιστρέψει στον πάγκο μιας ανταγωνιστικής ομάδας με υψηλούς στόχους και για αυτό απέρριψε αρκετές προτάσεις που είχε, και μάλιστα με πολύ μεγάλα συμβόλαια, από κλαμπ της Ασίας.

Πηγή: Sport-fm.gr

The post «Σύννεφα» για τον Τούχελ, επαφές με Αλέγκρι appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE