ΑΒΡΟΥΠΑ: Ο εγγονός του Ραούφ Ντενκτάς ίσως είναι ο διαπραγματευτής του Τατάρ

ΑΒΡΟΥΠΑ: Ο εγγονός του Ραούφ Ντενκτάς ίσως είναι ο διαπραγματευτής του Τατάρ

Ο Ραΐφ Αλπ Ντενκτάς, εγγονός του Ραούφ Ντενκτάς, γιος του γιου του Ραΐφ, ίσως είναι ο διαπραγματευτής του Ερσίν Τατάρ, αναφέρει η Αβρούπα σήμερα, σημειώνοντας πως ο Ραΐφ Αλπ Ντενκτάς εργάζεται στο τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών. 

Σε αναδημοσίευση από ιστοσελίδα, η εφημερίδα αναφέρει ότι ο Ραΐφ Αλπ Ντενκτάς με υπογραφή του Τούρκου Προέδρου Ταγγίπ Έρντογαν διορίστηκε Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του τμήματος «Πολυμερών Οικονομικών Σχέσεων» του τουρκικού ΥΠΕΞ και το όνομά του «παίζει» τώρα για τη θέση του διαπραγματευτή της τ/κ πλευράς.
 
Σημειώνεται επίσης ότι ο εγγονός Ντενκτάς διορίστηκε στη θέση αυτή την περασμένη εβδομάδα μετά από πολυετή παραμονή στην Νέα Υόρκη, όπου ήταν στην τουρκική Μόνιμη Αντιπροσωπεία στα ΗΕ. Η πληροφορία πάντως δεν επιβεβαιώνεται από οποιονδήποτε αρμόδιο, ενώ κάποιες πηγές μάλιστα δεν βλέπουν καθόλου πιθανόν κάτι τέτοιο, αφού ο Ντενκτάς πρόσφατα διορίστηκε στα νέα του καθήκοντα στο τουρκικό ΥΠΕΞ.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν τα ξημερώματα τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν - Ο Τραμπ χαρακτήρισε την επίθεση «πολύ επιτυχημένη»

LIVE: Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν τα ξημερώματα τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν - Ο Τραμπ χαρακτήρισε την επίθεση «πολύ επιτυχημένη»

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε με ανάρτηση του στο Χ την ολοκλήρωση μεγάλης στρατιωτικής επιχείρησης κατά του Ιράν, δηλώνοντας ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες «ολοκλήρωσαν την πολύ επιτυχημένη επίθεσή μας σε τρεις πυρηνικές εγκαταστάσεις στο Ιράν, συμπεριλαμβανομένων των Φόρντοου, Nατάνζ και Ισφαχάν».

BEST OF TOTHEMAONLINE