«Κτύπησε» στο τέλος η Ομόνοια Αραδίππου και πήρε έναν πολύτιμο βαθμό

«Κτύπησε» στο τέλος η Ομόνοια Αραδίππου και πήρε έναν πολύτιμο βαθμό

Σε απογευματινό παιχνίδι που έγινε στο Στάδιο ΓΣΖ και αφορούσε εκκρεμότητα της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β΄ κατηγορίας, ΑΣΙΛ Λύσης και Ομόνοια Αραδίππου έμειναν στο ισόπαλο 1-1.

Η προσφυγική ομάδα άνοιξε το σκορ μόλις στο 7΄ με τον Ράνο και δημιούργησε ευκαιρίες για να πετύχει ακόμη ένα γκολ και να “κλειδώσει” το τρίποντο.

Οι φιλοξενούμενοι όμως είχαν κι αυτοί τις δικές τους στιγμές για την ισοφάριση και κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα στο 86΄ με γκολ του Καλλή, παίρνοντας εν τέλει έναν πολύτιμο εκτός έδρας βαθμό.

The post «Κτύπησε» στο τέλος η Ομόνοια Αραδίππου και πήρε έναν πολύτιμο βαθμό appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - «Δεν είναι απλό φαινόμενο»: Προειδοποίηση Λέκκα μετά τον σεισμό των 5,3 Ρίχτερ – Κρίσιμες ώρες για την Κύπρο

Βίντεο - «Δεν είναι απλό φαινόμενο»: Προειδοποίηση Λέκκα μετά τον σεισμό των 5,3 Ρίχτερ – Κρίσιμες ώρες για την Κύπρο

Μετά τον ισχυρό σεισμό των 5,3 Ρίχτερ που ταρακούνησε την Κύπρο το πρωί της Τετάρτης, 12 Νοεμβρίου, ο Καθηγητής Δυναμικής Τεκτονικής και Εφαρμοσμένης Γεωλογίας, Ευθύμιος Λέκκας, προειδοποιεί για την ανάγκη ψυχραιμίας αλλά και προσοχής, επισημαίνοντας ότι το φαινόμενο δεν είναι απλό και οι επόμενες 48 ώρες θα είναι καθοριστικές για την εξέλιξή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE