Χριστοδουλίδης: Ο τομέας της ασφάλειας είναι υψίστης σημασίας για τη διακυβέρνησή μας
Ο τομέας της ασφάλειας είναι υψίστης σημασίας για τη διακυβέρνηση μας, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.
Από αυτά, τα 82 συνδέονται με γνωστές συρροές και 44 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 27334, εκ των οποίων το 55.6% άνδρες.
3672 (13,4%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 10802 (39,5%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.
Παράλληλα, 86 ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 66 ετών. Είκοσι οκτώ (32,6%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 91,9%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 265 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.
Τέλος, σήμερα υπήρξαν έξι ακόμα καταγεγραμμένοι θάνατοι και 534 συνολικά μέχρι τώρα.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις