ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χριστοδούλου: «Η Δόξα πήρε δίκαια τη νίκη – Από ατυχία δεν σκοράραμε»

Χριστοδούλου: «Η Δόξα πήρε δίκαια τη νίκη – Από ατυχία δεν σκοράραμε»

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο “Μακάρειο”, μετά το τέλος του εξ αναβολής αγώνα ανάμεσα στη Δόξα Κατωκοπιάς και τη Νέα Σαλαμίνα, ο προπονητής της Αμμοχωστιανής ομάδας, Πάμπος Χριστοδούλου.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα ισοζυγισμένο παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο. Μπορεί η Δόξα να είχε τις προϋποθέσεις για να βάλει το γκολ, αλλά θα έλεγα ότι ήταν ένα μοιρασμένο παιχνίδι. Εμείς είχαμε περισσότερη ώρα την κατοχή της μπάλας και δίκαια τελείωσε 0-0 το πρώτο ημίχρονο. Από εκεί και πέρα στο δεύτερο ημίχρονο η Δόξα πατούσε καλύτερα, είχε περισσότερες δυνάμεις από εμάς και ακόμα μια φορά, κάποια λάθη μας στοίχισαν.

Για μία ακόμα αγωνιστική, δεχθήκαμε γκολ από ένα πέναλτι το οποίο ήταν ατυχία να χτυπήσει στο χέρι του ποδοσφαιριστή μας. Προσπαθήσαμε να βγούμε μπροστά μετά το 1-0, βρήκε τους χώρους η Δόξα και πέτυχε και δεύτερο γκολ, το οποίο της έδωσε σιγουριά.

Μετά το 2-0, ότι δεν κάναμε σε ολόκληρο το παιχνίδι, το κάναμε στα τελευταία δέκα λεπτά και με φάσεις και με δοκάρι. Δυστυχώς όμως, για μία ακόμη αγωνιστική, από ατυχία δεν μπήκε η μπάλα στα δίχτυα και η Δόξα πήρε δίκαια τη νίκη. Της εύχομαι καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα.

Εύχομαι καμιά ομάδα να μην περάσει αυτό που περάσαμε εμείς. Το καλοκαίρι, όλοι οι παίκτες κάθονται 25 μέρες, μετά ξεκινά η προετοιμασία και τα φιλικά. Εμείς δυστυχώς και κάτσαμε 25 μέρες, εκεί που πραγματικά η ομάδα φορμαρίστηκε και καταλαβαίνετε ότι ένας ποδοσφαιριστής όταν κάτσει 25 μέρες και μετά προπονηθεί τρεις μέρες και έρχονται συνεχόμενα παιχνίδια Τετάρτη, Σάββατο, Δευτέρα και μετά έρχεται και το Κύπελλο, είναι αδύνατο να ελέγξεις τις δυνάμεις σου και να μην έχεις και κάποιους τραυματισμούς σε ποδοσφαιριστές.

Εμείς όμως συνεχίζουμε. Αν δεν ήταν η ομάδα της Σαλαμίνας με την οργάνωση που υπάρχει, ίσως να μη λειτουργούσε μετά από αυτό που μας συνέβη. Η ομάδα χρειάζεται ηρεμία. Θα έλεγα και μία συγνώμη στον κόσμο μας και αν πρέπει να επιρρίψουν ευθύνες σε κάποιον για τη σημερινή ήττα, ας είμαι εγώ αυτός».

The post Χριστοδούλου: «Η Δόξα πήρε δίκαια τη νίκη – Από ατυχία δεν σκοράραμε» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top