Βαριές τιμωρίες για τους αιώνιους...

Βαριές τιμωρίες για τους αιώνιους...

Η Euroleague ανακοίνωσε τις ποινές για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό για όσα συνέβησαν στους τέταρτους προημιτελικούς απέναντι σε ΤΣΣΚΑ και Μπαρτσελόνα αντίστοιχα. Βαρύ πρόστιμο κι μια αγωνιστική κεκλεισμένων για τους «ερυθρόλευκους», ενώ το χέρι στην τσέπη θα βάλουν και οι «πράσινοι».

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με πρόστιμο 97.000 ευρώ για την είσοδο των οπαδών του στο παρκέ και τα καπνογόνα που άναψαν. Παράλληλα, η Euroleague κάνει λόγο για αποτυχία των προστατευτικών μέτρων από πλευράς Ολυμπιακού κι ενέργειες που έθεσαν σε κίνδυνο την υγεία όσων βρίσκονταν στο γήπεδο. Eπίσης, το επόμενο παιχνίδι του Ολυμπιακού για τη διοργάνωση (σ.σ. την επόμενη σεζόν) θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. 

Από την πλευρά του, ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με πρόστιμο που φτάνει συνολικά στα 30.000 ευρώ. Αναλυτικά, τα 15.000 αφορούν φωτοβολίδες και καπνογόνα, τα 10.000 για αντικείμενα που παρεμπόδιζαν τη δουλειά όσων βρίσκονταν στο παρκέ και τα 5.000 αντικείμενα που έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο.

Πηγή: www.sdna.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

LIVE: Ενίσχυση διμερών σχέσεων στην ατζέντα του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Βασιλιά Ολλανδίας

LIVE: Ενίσχυση διμερών σχέσεων στην ατζέντα του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Βασιλιά Ολλανδίας

Θα πρέπει να ενισχυθούν περαιτέρω οι διμερείς σχέσεις Κύπρου-Ολλανδίας, ανέφερε σήμερα ο Βασιλιάς Γουλιέλμος, μιλώντας κατά την υποδοχή του ίδιου και της Βασίλισσας Μάξιμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και την Πρώτη Κυρία, Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE