Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών
Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.
Παρότι αγχώθηκε για ένα ημίχρονο, η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε με ανατροπή της Πόρτο με 3-1 στο «Έτιχαντ» και πήρε από την πρώτη αγωνιστική κεφάλι στον τρίτο όμιλο, όπου αγωνίζεται και ο Ολυμπιακός.
Προηγήθηκαν οι «δράκοι» με τον Λουίς Ντίας, αλλά οι Αγουέρο, Γκουντογκάν και Τόρες έφεραν το ματς… τούμπα.
Μάντσεστερ Σίτι-Πόρτο 3-1
(20’ πεν. Αγουέρο, 65’ Γκουντογκάν, 73’ Τόρες)
Ολυμπιακός-Μαρσέιγ 1-0
(91’ Χασάν)
Στο 14’ ο Λουίς Ντίας πήρε την μπάλα από τα αριστερά και κάνοντας τρομερή κούρσα που τον έφερε μέσα δεξιά στην περιοχή άνοιξε το σκορ για τους «δράκους».
Στο 19’ ο Πέπε έκανε ένα άτσαλο μαρκάρισμα στον Στέρλινγκ και ο Αγουέρο μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι ισοφαρίζοντας άμεσα.
Στο 44’ οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν το γκολ, αλλά ο Γουόκερ μετά από την κόντρα του Λουίς Ντίας με τον Έντερσον έσωσε την εστία του απομακρύνοντας λίγο πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.
Οι «πολίτες» μπήκαν πιο ζωηρά στο δεύτερο ημίχρονο κι αφού απείλησαν σε 1-2 περιπτώσεις τον Μαρκεζίν, έφτασαν στην ανατροπή στο 65’ με υπέροχη εκτέλεση φάουλ του Γκουντογκάν.
Στο 73’ οι γηπεδούχοι «κλείδωσαν» το ματς με τον Φεράν Τόρες, που πέντε λεπτά πριν είχε περάσει στο ματς, να κάνει όμορφη κίνηση μέσα στην περιοχή και με δεξί πλασέ να διαμορφώνει το 3-1.
1. Μάντσεστερ Σίτι 3β.
2. Ολυμπιακός 3β.
3. Μαρσέιγ 0β.
4. Πόρτο 0β.
The post Αφεντικό με ανατροπή η Μάντσεστερ Σίτι! (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 3ου ΟΜΙΛΟΥ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ) appeared first on Thema Sports.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις