Έντονη ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ Σοφοκλέους για τα αποδυτήρια των βοηθητικών γηπέδων στο νέο γήπεδο Λεμεσού – Τι ζήτησε και η δήλωση του

Έντονη ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ Σοφοκλέους για τα αποδυτήρια των βοηθητικών γηπέδων στο νέο γήπεδο Λεμεσού – Τι ζήτησε και η δήλωση του

Ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Ανδρέας Σοφοκλέους, ήταν παρών στη σημερινή (22/10) σύσκεψη που έγινε στο Κολόσσι για το νέο γήπεδο Λεμεσού, όπου εξέφρασε τα παράπονα του για το γεγονός ότι δεν προνοούνται (λόγω χώρου) στα σχέδια του μεγαλεπήβολου έργου, αποδυτήρια στα τέσσερα βοηθητικά γήπεδα, τα οποία θα χρησιμοποιούν ΑΕΛ και Άρης (από δύο).

Με βάση λοιπόν τα σχέδια, έχει προβλεφθεί να κατασκευαστούν αποδυτήρια κάτω από την Ανατολική εξέδρα, προκαλώντας την έντονη δυσαρέσκεια του διοικητικού ηγέτη των “γαλαζοκιτρίνων”, ο οποίος ζήτησε να βρεθούν τρόποι, ούτως ώστε να κατασκευαστούν αποδυτήρια δίπλα από τα βοηθητικά γήπεδα.

Μετά το τέλος της σύσκεψης, ο Ανδρέας Σοφοκλέους έκανε την ακόλουθη δήλωση στα ΜΜΕ:

«Είναι κάποια θέματα τα οποία συζητούμε και νομίζω ότι θα βρούμε τις λύσεις, για να έχουμε ένα λειτουργικό γήπεδο και για τις τρεις Λεμεσιανές ομάδες, αλλά κυρίως για όλο τον κόσμο που θα έρχεται για να παρακολουθεί τους αγώνες».

The post Έντονη ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ Σοφοκλέους για τα αποδυτήρια των βοηθητικών γηπέδων στο νέο γήπεδο Λεμεσού – Τι ζήτησε και η δήλωση του appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ThemaOnlinePoll: Δύο χρόνια διακυβέρνησης Χριστοδουλίδη – Η γνώμη σας μετράει

ThemaOnlinePoll: Δύο χρόνια διακυβέρνησης Χριστοδουλίδη – Η γνώμη σας μετράει

Δύο χρόνια κλείνουν στις 12 Φεβρουαρίου από την ανάδειξη του Νίκου Χριστοδουλίδη ως νικητή στις Προεδρικές Εκλογές του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE