Έκτακτη την ερχόμενη Τετάρτη...

Έκτακτη την ερχόμενη Τετάρτη...

Ανακοίνωση εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο του Ολυμπιακού Λευκωσίας όπου αναφέρεται στην έκτακτη γενική συνέλευση που έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Τετάρτη (06 Μαϊου) η ώρα 19:00 στο οίκημα του συλλόγου στη Λεωφόρο Αθηνάς 6 Α.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση η ημερήσια διάταξη της συνέλευσης είναι η ακόλουθη:

-    Αγωνιστικός και οικονομικός απολογισμός της παρελθούσας αγωνιστικής περιόδου 2014 2015 της πρώτης και δεύτερης ποδοσφαιρικής ομάδας και των ακαδημιών.

-    Ενημέρωση για τις οικονομικές οφειλές σε πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας, των μέχρι στιγμής διακανονισμών και της πορείας εξόφλησής τους, καθώς και για τις οφειλές της περιόδου 2014-2015.

-    Προγραμματισμός για την επόμενη περίοδο (νέο ΔΣ, αγωνιστικά και οικονομικά θέματα).

-    Λήψη αποφάσεων για το μέλλον του σωματείου μας.


Η παρουσία όλων των μελών του Ολυμπιακού Λευκωσίας κρίνεται απαραίτητη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE