«Μπηχτές» Πέπε: «Η Σίτι δεν χρειαζόταν τη βοήθεια του διαιτητή»

«Μπηχτές» Πέπε: «Η Σίτι δεν χρειαζόταν τη βοήθεια του διαιτητή»

Ο αμυντικός της Πόρτο, Πέπε, απογοητευμένος μετά την ήττα της ομάδας του από την Μάντσεστερ Σίτι (3-1), μίλησε για τη διαιτησία και εξέφρασε τα παράπονά του περί άδικων αποφάσεων του ρέφερι.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League, Πόρτο, γνώρισε το βράδυ της Τετάρτης (21/10) την ήττα από τη Μάντσεστερ Σίτι με 3-1 και έχασε την ευκαιρία να προηγηθεί στην κατάταξη του ομίλου.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο αμυντικός των Πορτογάλων, Πέπε, εμφανίστηκε απογοητευμένος από το αποτέλεσμα του αγώνα, με τον 37χρονο στόπερ μάλιστα, να σχολιάζει τις αποφάσεις του Λετονού διαιτητή, Αντρίς Τρεϊμάνις, ο οποίος θεωρεί πως σφύριζε περισσότερο υπέρ των γηποεδούχων:

Το αποτέλεσμα είναι εντελώς άδικο. Η Μάντσεστερ Σίτι έχει πολύ καλούς παίκτες και δεν χρειαζόταν αυτή τη βοήθεια. Υπήρξαν τόσες πολλές κακές αποφάσεις. Και αυτό μας κόστισε ακόμη περισσότερο. Σήμερα, με την τεχνολογία που έχουμε… το VAR δεν προσέλκυσε τον διαιτητή, είναι απαράδεκτο”, τόνισε ο Πέπε.

Πηγή: Sport24.gr

The post «Μπηχτές» Πέπε: «Η Σίτι δεν χρειαζόταν τη βοήθεια του διαιτητή» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE