Λίγο πριν το ΠΑΟΚ-Ομόνοια: Πάει Τούμπα ο Βιεϊρίνια!

Λίγο πριν το ΠΑΟΚ-Ομόνοια: Πάει Τούμπα ο Βιεϊρίνια!

Στα γραφεία της Τούμπας αναμένεται να βρεθεί από ώρα σε ώρα ο Αντελίνο Βιεϊρίνια προκειμένου να υπογράψει το νέο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ! Η μεγάλη… επιστροφή είναι γεγονός!

Όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, Ιβάν Σαββίδης και Αντελίνο Βιεϊρίνια τα είπαν μεταξύ τους και συμφώνησαν σε όλα με φόντο την… επιστροφή του αρχηγού στο δυναμικό της ομάδας.

Μια είδηση που φρόντισε να προαναγγείλει ο Γιώργος Σαββίδης, λίγα λεπτά μετά την επίτευξη της συμφωνίας των δύο ανδρών.

Εκείνο που απέμενε ήταν το τυπικό σκέλος της συμφωνίας, κοινώς οι υπογραφές ανάμεσα στις δύο πλευρές, κάτι που αναμένεται να συμβεί άμεσα, με τον Πορτογάλο να κατευθύνεται στα γραφεία της Τούμπας.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια θα βάλει την υπογραφή του σε μονοετές συμβόλαιο και όπως ειπώθηκε με τον Ιβάν Σαββίδη, στο τέλος της σεζόν θα καθίσουν εκ νέου στο τραπέζι για να συζητηθούν τα «θέλω» των δύο πλευρών.

Όπως όλα δείχνουν, ο Πορτογάλος θα είναι παρών και στο ευρωπαϊκό παιχνίδι, παρακολουθώντας την προσπάθεια των συμπαικτών του απέναντι στην Ομόνοια, από τα επίσημα της Τούμπας.

sdna.gr

The post Λίγο πριν το ΠΑΟΚ-Ομόνοια: Πάει Τούμπα ο Βιεϊρίνια! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Η Επαρχιακή Εκλογική Συνδιάσκεψη του ΑΚΕΛ Λάρνακας που πραγματοποιήθηκε απόψε, εξέλεξε τους έξι υποψήφιους και υποψήφιες του ΑΚΕΛ-Αριστερά-Κοινωνική Συμμαχία, για την επαρχία, ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE