Ατάκα Χαραλάμπους για ΠΑΟΚ και τους νεαρούς της Ομόνοιας

Ατάκα Χαραλάμπους για ΠΑΟΚ και τους νεαρούς της Ομόνοιας

Ο Χαράλαμπος  Χαραλάμπους, ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, μίλησε στην Cosmote TV πριν την έναρξη του αγώνα των πρασίνων με τον ΠΑΟΚ.

Όλα όσα είπε:

Για την ψυχολογία των αποδυτηρίων της Ομόνοιας πριν από ένα τέτοιο μεγάλο παιχνίδι, πρώτο ευρωπαϊκό για την ομάδα:

«Καταρχάς νιώθουμε πάρα πολύ περήφανοι που μπήκαμε για πρώτη φορά στους ομίλους του Europa League, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε όσους πιο πολλούς βαθμούς μπορούμε, αυτό θα μας δώσει ψυχολογία στα αποδυτήρια. Το κλίμα είναι πολύ καλό, είμαστε σαν οικογένεια, το δείξαμε και στον αγωνιστικό χώρο, παίζουμε ο ένας για τον άλλο».

Είσαι ένας από τους 4-5 νεαρούς ποδοσφαιριστές που σας στηρίζει ο κ. Μπεργκ. Θεωρείς ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό να βγαίνουν παιδιά από τα σπλάχνα της ομάδας σου και να αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο;

«Σίγουρα αυτό μας δίνει κίνητρο, το μέλλον της ομάδας είναι να βάζει νεαρούς παίκτες».

The post Ατάκα Χαραλάμπους για ΠΑΟΚ και τους νεαρούς της Ομόνοιας appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE