ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ: 14 καταγγελίες - Αναλυτικά ανά επαρχία

ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ: 14 καταγγελίες - Αναλυτικά ανά επαρχία

Σε συνολικά 1.065 ελέγχους παγκύπρια προέβη το τελευταίο 24ωρο η Αστυνομία, στο πλαίσιο των ελέγχων για τήρηση των μέτρων περιορισμού της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, κατά τη διάρκεια των ελέγχων, από τις 6 π.μ. χθες Πέμπτη μέχρι και τις 6 π.μ. σήμερα, μέλη της Δύναμης προέβησαν συνολικά σε 4 καταγγελίες υποστατικών και 10 καταγγελίες πολιτών, με την πλειοψηφία των καταγγελιών σε πολίτες να αφορά τη μη χρήση μάσκας.

Πιο αναλυτικά, στην επαρχία Λευκωσίας διενεργήθηκαν 134 έλεγχοι και προέκυψε 1 καταγγελία πολίτη και καμία καταγγελία υποστατικού, στην επαρχία Λεμεσού έγιναν 180 έλεγχοι με 2 καταγγελίες πολιτών και καμία καταγγελία υποστατικού, στην επαρχία Λάρνακας έγιναν 185 έλεγχοι και προέκυψαν 4 καταγγελίες πολιτών, χωρίς να προκύψει καμία καταγγελία υποστατικού, στην επαρχία Πάφου διενεργήθηκαν 141 έλεγχοι και έγιναν 3 καταγγελίες υποστατικών και 1 πολίτη, στην Αμμόχωστο έγιναν 200 έλεγχοι από τους οποίους προέκυψαν 2 καταγγελίες πολιτών και 1 υποστατικού και τέλος, στην περιοχή Μόρφου διενεργήθηκαν 88 έλεγχοι, χωρίς να προκύψει οποιαδήποτε καταγγελία υποστατικού ή πολίτη.

Επιπρόσθετα, από τους 1.065 ελέγχους οι 137 αφορούσαν ελέγχους της Λιμενικής, χωρίς να προκύψει οποιαδήποτε καταγγελία.

Από τους ελέγχους σε Αεροδρόμια δεν προέκυψε οποιαδήποτε καταγγελία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Έντονος διπλωματικός πυρετός βρίσκεται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό, με τη Λευκωσία να στρέφει πλέον το βλέμμα στην Άγκυρα και να αναμένει τις κινήσεις της τουρκικής ηγεσίας. Η επόμενη φάση των προσπαθειών, για επανέναρξη των συνομιλιών. φαίνεται να εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το κατά πόσο η Τουρκία θα επιλέξει να ανταποκριθεί στα μηνύματα που μεταφέρονται από τα Ηνωμένα Έθνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση.