Απόπειρα φόνου στη Λεμεσό: 37χρονος οδήγησε το όχημα του εναντίον 55χρονου και τον χτύπησε
Αδικήματα απόπειρας φόνου και πράξεων που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, διερευνά η Αστυνομία εναντίον 37χρονου στη Λεμεσό.
«Οτιδήποτε περιορίζει την οικονομική δραστηριότητα καταπονεί τα οικονομικά των επιχειρήσεων και τα δημόσια οικονομικά», υπογράμμισε και σημείωσε «είναι πάρα πολύ δυσάρεστο το γεγονός ότι εφαρμόζουμε πρόσθετα μέτρα, αλλά είναι αναπόφευκτο.
Ο κ. Αντωνίου τόνισε ότι επειδή η σύγκριση πρέπει να γίνεται με τις εναλλακτικές επιλογές και «η εναλλακτική επιλογή, που είναι η επιστροφή σε συνθήκες lockdown δεν είναι επιλογή και δεν πρέπει ούτε να το σκέφτεται κάποιος, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για ευλαβική εφαρμογή των πρωτοκόλλων και των οδηγιών που δόθηκαν, έτσι ώστε να περιορίσουμε την διασπορά του ιού και σύντομα να χαλαρώσουμε τα μέτρα».
Επιπλέον ο ΓΔ της ΟΕΒ τόνισε την ανάγκη να υπάρχει στενότατη συνεργασία - που υπάρχει σε πολύ καλό επίπεδο - ανάμεσα στο Υπουργείο Υγείας, την επιστημονική συμβουλευτική ομάδα και την ΟΕΒ για να υπάρχει ανατροφοδότηση πληροφοριών.
«Η επιστημονική ομάδα, συνέχισε, να θέτει τα επιδημιολογικά δεδομένα και η ΟΕΒ να θέτει τους τρόπους με τους οποίους η προστασία της υγείας θα μπορεί να επιτευχθεί με την λιγότερη δυνατή καταπόνηση της πραγματικής οικονομίας και να παίρνει το Υπουργείο Υγείας της αποφάσεις αφού ακούσει τους επιδημιολόγους και την ΟΕΒ», κατέληξε.
ΑΠΟ ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις