ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ: Διευκρινίσεις για αθλητικές και κοινωνικές δραστηριότητες παιδιών κάτω των 18 ετών

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ: Διευκρινίσεις για αθλητικές και κοινωνικές δραστηριότητες παιδιών κάτω των 18 ετών

Διευκρινίσεις για την απόφαση για αναστολή των δραστηριοτήτων των παιδιών κάτω των 18 ετών στις Επαρχίες Λεμεσού και Πάφου, εξέδωσε σήμερα το Υπουργείο Υγείας.

Σε συνέχεια των αποφάσεων για την εφαρμογή έκτακτων μέτρων στις Επαρχίες Λεμεσού και Πάφου, και αναφορικά με το μέτρο για αναστολή όλων των αθλητικών, κοινωνικών και άλλων δραστηριοτήτων παιδιών κάτω των 18 ετών στις δύο Επαρχίες, το Υπουργείο Υγείας, με σημερινή ανακοίνωση του, διευκρινίζει ότι το μέτρο ισχύει για τις ακόλουθες δραστηριότητες: Ομαδικά αθλήματα, όπως ποδόσφαιρο, καλαθόσφαιρα, χειροσφαίριση, βόλεϊ, φούτσαλ, κοκ, Κολύμπι σε κολυμβητήρια, Πολεμικές τέχνες, Χορός, Θέατρο, Ομαδικά μαθήματα μουσικών οργάνων ή φωνητικής, Χορωδία.

Τονίζεται ότι μόνο όταν η δραστηριότητα είναι ατομική και ένα παιδί είναι μόνο του με τον εκπαιδευτή, μπορεί να πραγματοποιείται. Για παράδειγμα, εάν ένα παιδί διδάσκεται πιάνο ατομικά σε ωδείο ή κατ’ οίκον, το μάθημα μπορεί να πραγματοποιηθεί.

Πηγή: ΚΥΠΕ

The post ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ: Διευκρινίσεις για αθλητικές και κοινωνικές δραστηριότητες παιδιών κάτω των 18 ετών appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Στήνουν το τραπέζι για την πενταμερή: Με συγκεκριμένες προτάσεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στη Γενεύη - Είδε και απήλθε η Ντι Κάρλο

Στήνουν το τραπέζι για την πενταμερή: Με συγκεκριμένες προτάσεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στη Γενεύη - Είδε και απήλθε η Ντι Κάρλο

Υπό τον φόβο ενός αδιεξόδου, αλλά και των γνωστών θέσεων που αναμένεται να επαναλάβει η τουρκική πλευρά στην πενταμερή διάσκεψη η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 17-18 Μαρτίου στη Γενεύη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης κατέθεσε ενώπιον της Αναπληρώτριας ΓΓ του ΟΗΕ Ρόζμαρι Ντι Κάρλο συγκεκριμένες ιδέες, οι οποίες πρώτο, θα υποβοηθήσουν τη διαδικασία κατά την πενταμερή διάσκεψη χωρίς να υπάρξει αδιέξοδο και δεύτερο, θα απομακρύνουν τον κίνδυνο, να μπει στο τραπέζι η θέση Τατάρ, για λύση δύο κρατών. Υποδεχόμενος την κα. Ντι Κάρλο το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υπέδειξε πως το status quo δεν μπορεί να αποτελέσει  τη λύση του κυπριακού και όσο περνάει ο καιρός, η κατάσταση επιδεινώνεται.

BEST OF TOTHEMAONLINE